Hoppa till innehåll

Tomten

Medlem
  • Antal innehåll

    16
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Tomten's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tomten

    Napoleon Total War

    Tja laddade ner Napoleon total war Demo på Steam. Problemet är att det vägrar starta! Det ara stängs ner hela tiden. Har testat att starta om steam och starta om datorn men det funkar inte. Någon som kan hjälpa mig?
  2. Var nere på stan med en kompis. Får syn på en tjock kvinna och säger " Fan vad tjock hon är! " Det var min kompis moster..
  3. Gött skratt blev det

    cheers

  4. Min matte lärare...fast hon har stora bröst iaf
  5. Det finns, men vill inte gå ut med namn.
  6. " Snygga strumpor, ska vi hångla? "
  7. Biologi: G Engelska: VG Fysik: G Geografi: G Hemkunskap: G Historia: G Idrott: G Kemi: G Matte: IG ( Fittlärare ) Spanska: VG Musik: G Religion: G Samhäll: G Slöjd: G Svenska: VG Teknik: G
  8. Har hänt mig också, tror att det är normalt.
  9. Jag och min flickvän var ute på en fest igår och sedan så skulle jag sova över hos henne. Hon ville ha sex men jag sa att jag var trött och att jag inte orkade. Hon tjatade ett tag men jag sa nej hela tiden. Hade druckit en del så att jag däckade ganska fort. Sedan vaknade jag och då red hon mig trots att jag inte ville ha sex! Mina byxor var nerdragna till hälften och hon var helt naken. Jag knuffade undan henne och tog en taxi hem. Hon har ringt 21 gånger sen igår och jag undrar ifall detta var våldtäkt? Kan jag polisanmäla henne?
  10. Tomten

    Natthumor

    http://www.youtube.com/watch?v=wzXO5YJM7rI Tycker den är ganska kul :)
  11. Därför att det är jag som är Tomten :)
×
  • Skapa ny...