Hoppa till innehåll

JULGRANSSKOJ

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Ort
    Nordpolen

JULGRANSSKOJ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Välkommen till fuska.se=P

  2. Jag tycker faktiskt sims 2 är rätt kul XD Och självklart, The Simpsons game.
  3. JULGRANSSKOJ

    Sims 3!

    Är det någon här som har det? :> Jag tycker det är skitkul, fast jag har typ fastnat på en grej, jag har nyss sålt mitt gamla hus och köpt ett nytt, men det går inte att bygga någonting. alls. Det är bara ett rött kryss över grejerna som man ska kunna köpa :3 någon som haft samma fel, eller vet hur man kan rätta till det?
  4. Du får väl se till att klara banorna O_o
  5. En gång hade jag och en kompis tråkigt på en träslöjdslektion, så vi tog superlim och limmade fast en trähammare i ett papper och lät det ligga där hela lektionen, tills vi skulle städa och en kille skulle plocka undan det, då märkte han att den satt fast, och läraren skyllde på honom istället för på mig och min kompis XD På samma lektion stog jag och samma kompis och lekte med en ögonsprej, efter ett tag ger vi den till en kille, och läraren blir skitsur på honom, så vi bara smygde därifrån snabbt XD
  6. MVG i matte och historia. G i idrott, träslöjd och bild. VG i resten.
  7. Nja, har väl hänt att jag varit "sjuk", och för någon vecka sedan kom jag till skolan en timme för tidigt (visste inte att vi började senare den dagen), så då sket jag i halva första lektionen och stack och fikade istället.
×
  • Skapa ny...