Hoppa till innehåll

Dellonen

Medlem
  • Antal innehåll

    45
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Dellonen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nu har jag blivet mer insatt i AMD/ATI kort och jag ber om ursäkt att jag var lite arrogant när ni försökte ge mig råd. Jag kommer få mitt barnbidrag den 20:e och då ska datorn verkligen beställas den här gången. http://www.inet.se/kundvagn/visa/342070/2011-04-03 Ska jag satsa på den? Moderkortet har ju otroligt bra uppgraderings möjligheter och grafikkortet är 6950 som ni sa var mycket bra.
  2. Som jag har förstått det så är det inte How I mech your mother dom säger heller utan övergången från met till your, då kan ett ''ch'' ljud framkomma.
  3. Dellonen

    Dator

    @ QuinnoX, moderkortet i ditt första paket stödjer inte ram minnena. Samma för Ryssfemma. Det kanske fungerar att använda dom men kör på några med 1333Mhz istället som moderkorten stödjer.
  4. Oj jag menade att han hade ett GTX 570, jag har läst så mycket om 590 så namnet har klistrat sig fast. :lol:
  5. Okej då vi kör på AMD, har inte hunnit beställa ändå så. Men min kompis har ett GTX 570 och klarar Crysis 2 Maxat, jag vill ha minst lika bra prestanda och då är det väll 6970 dom gäller? Går det att få för under 7500 inkl Windows 7. Jag vill gärna att moderkortet ska klara crossfire men dom som är inom mitt prisområde står det Hybrid CrossFireX. Jag har verkligen ingen lust att sätta mig in i AMD/ATi kretsar men jag ska försöka sätta ihop ett paket imorgon. Om någon har lust att göra ett paket så har jag några krav. Phenom II X4 965 Coolermaster case eller ett fractal Design Bra uppgraderings möjligheter samt bästa prestanda för priset.
  6. Nätagget du länkade till finns inte hos leverantören och grafikkortet är inte i lager, jag ska beställa datorn imorgon och därför är det bra om alla komponenter finns hos inet så jag inte behöver beställa dom från andra återförsäljare. Att datorn ska vara en super dator just nu är inte nödvändigt heller i och med att jag ska uppgradera komponenter i framtiden.
  7. http://www.inet.se/kundvagn/visa/322808/2011-03-27 Ser allt bra ut nu? :)
  8. Har bestämt mig för att köra på Nvidia och ska beställa imorgon. Nu vill jag bara höra era slutgiltiga åsikter gällande mina komponenter. http://www.inet.se/kundvagn/visa/322664/2011-03-27 Som sagt så kommer grafikkort och PSU uppgraderas till sommaren men ser paketet prisvärt och bra ut annars?
  9. Båda dom paketen jag länkade till har möjlighet till CrossFire samt SLI. Från vad jag har hört så ska 6950 och 6970 vara ganska ostabila och låta mer än sina Nvidia motsvarigheter. Det jag kommer använda datorn till är ju spel och därför vill jag ha en kraftig processor och ett bra grafikkort, jag bryr mig inte direkt hur mycket den kommer låta men gigabytes kylare på GTX modellerna har jag hört ska vara bra. Oavsett vilken tillverkare jag väljer så kommer jag med största sannolikhet uppgradera mitt grafikkort i sommar antingen till ett 6990 eller GTX 590 om dom löser överhettnings problemet med det kortet. Jag vet att jag måste då också uppgradera mitt nätagg vilket jag är beredd att göra, paketet jag är ute efter just nu är väll så att det ska klara av dom moderna spelen fram tills sommaren då jag kommer uppgradera hela datorn.
  10. Men vad ska jag välja, jag har hört av kompisar plus personalen på midat (tar det dom säger med en nypa salt) att Nvidia ska vara bättre än ATI, men vad är sant? Jag vill ha ett grafikkort som klarar crysis 2 för under 3000, är det 6950 som gäller då eller går det lika bra att göra på GTX 560? http://www.inet.se/kundvagn/visa/316741/ati http://www.inet.se/kundvagn/visa/311149/2011-03-23 Vilken är den bästa spel datorn av dom två? Jag har ändrat mina krav när det gäller spel och kommer spela några av de mest krävande på marknaden men jag antar att 6950 klarar det utan några problem?
  11. Har hört att GTX 560 ska ha lättare för överklockning, vet dock inte om det är sant.
  12. Lol beslutsångest, jag ska beställa på Måndag och nu har jag gjort några små ändringar och undrar om mitt moderkort samt processor kommer klara av mitt nya grafik kort utan att det blir ''flaskhals'' med processorn. http://www.inet.se/kundvagn/visa/311149/2011-03-23 Vilket är värt att köra på, GTS 450, GTX 550Ti, GTX 560Ti OC?
  13. Fyllde år 10:e Feb men jag vill vara så insatt i ämnet som möjligt så att jag lär mig och förstår lite, det var väldigt nära att jag blev lurad till att köpa en ''Elite Gamer'' som en annan lokal dator affär sålde för 7500:- och den var inte ens speciellt bra. Jag har sparat alla pengarna så jag har råd till datorn men jag vill inte lägga ut pengar på ett GTX 570/6970 (som jag tänkte från början) om jag kan få ett hyfsat kort som klarar det jag behöver för en billigare peng.
  14. http://www.inet.se/kundvagn/visa/311112/minplus7 Hur stor är risken att man råkar kortsluta något? Jag ska köpa ett sånt där antistatiskt armband men jag bara undrar är det väldigt lätt att man gör fel eller är det enkelt om man vet vad man håller på med (vilket jag tror jag gör).
  15. Förlåt för bump, vilken processor är värd att satsa på, intel i5 (vet dock inte vilken modell än) eller AMD Phenom II x4 3.4Ghz
×
  • Skapa ny...