Hoppa till innehåll

BussChaffisen

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

BussChaffisen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag bara undrar ifall jag kan ladda ner ett inspelningsprogram på datorn, Sätta in det i ett USB minne och sen sätta in det i mitt PS3, Skulle jag då kunna filma med det på mitt PS3? Annars så skulle jag gärna villja veta hur man annars gör. :thanks:
  2. Kolla runt i forumet så kanske du får reda på det? :D
  3. Eller så laddar man bara ner HyperCam. Ett gratis inspelnings program med allt man behöver för att filma någonting man gör på datorn. (:
  4. Jag känner två stycken IRL som har Jailbreakat sina PS3. Dom har inte blivit bannade :o Och om man tänker efter, Typ 70% av alla spelare på MW2 på PS3 har varit inne i challenge lobby och fått allt till allt. Och typ 25% av alla spelare har Jailbreakat sitt PS3 och kör Challenge Lobby online. Risken kan inte vara så stor att man blir bannad :)
  5. Jag tycker: UMP45 Silencer SPAS-12 Med vad som helst förutom silencer Semtex Stun grenade (Man kastar fortare än Flash) Marathon Stopping Power Commando. Killstreaks: Predator Harrier Chopper Gunner.
  6. Så du menar alltså att du var den enda som förstog det?
  7. NERDRAGE ALERT! Jo, Eftersom att det finns 6 stycken andra kända spel som också heter Call Of Duty! Har du svårt att fatta det? <_< Men jag tycker iallafall bäst om Modern Warfare 2. Med all Challenge Lobby, Lätt Quickscoping med alla glitcher och allt.. FTW!
×
  • Skapa ny...