Hoppa till innehåll

Adam333

Medlem
  • Antal innehåll

    15
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    örebro

Adam333's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Gudfadern 1 och 2,den gröna milen,snabba cash,jurassic park,psycho,notorious,snuten i hollywood.
  2. 2009 gta 4,halo 3. 2010 dead rising 2,fifa 10,gta the ballad of gay tony,gta the lost and damned. 2011 homefront,crysis 2.
  3. gta vice city och crysis 2.
  4. skojar du eller gta 4 har mycket bättre story än san andreas.på san andreas blir cj mamma mördad och helt plötsligt hamnar han i massa trubbel.på gta 4 lurar roman niko till liberty city sen blir dom jagade av låne hajar.gta4 har mycket bättre story än vad san andreas har.men san andreas är det bästa spelet.och så är det en negativ sak i san andeas cj mördar ryder det tycker jag är dåligt eftersom jag älskar ryders stil.
  5. gta san andreas är bäst.Men så får vi inte glömma vice city jag gillar inte uppdragen på vice city men det är så skön stad. gta 4 har roligast uppdrag men det är väldigt tråkigt när man inte kör uppdragen men san andreas är bäst.
  6. vilket gta spel tycker ni är bäst.
  7. leather face är ett mod
  8. Adam333

    Pc-spel

    gta san andreas och medal of honor 2010
  9. jag tycker att det beror på hur man tar efter sig om ett barn tar efter sig så är det ju självklart att man inte ska spela det men om ett barn inte tar efter sig då borde det barnet få spela det.
  10. jag skulle vilja ha vice city och san andreas. hollywood skämtar du eller den statsdelen kommer du vara väldigt liten i så fall.
  11. Adam333

    Irakkriget

    Jag tycker att det var dåligt av usa att gå in i irak.Dom gjorde det bara för att republikanerna var vid makten.
×
  • Skapa ny...