Hoppa till innehåll

Chipstein

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Chipstein's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Chipstein

    Multiplayer?

    Hej, sitter här och är fruktansvärt trött på de spel jag har till Ps3. Letar efter något som man kan spela multiplayer på (inte online, vill kunna vara två eller flera i samma rum, på samma konsoll). Finns det några sådana att rekomendera? Gärna rollspel/sci-fi/äventyr.
  2. x + 1 = x^2 x^2 - x - 1 = 0 x = 0,5 +- sqrt(0,25 + 1) x = 0,5 +- sqrt(1,25)
  3. En gräns på någonstans mellan 15 och 18 år tycker jag är rättfärdigad. 20 år däremot, som det är på samtliga livsmedelsbutiker där jag för närvarande är bosatt, är en överdrift.
  4. kent - Chans Muse - Invincible U2 - All I Want Is You/With Or Without You Foo Fighters - Times Like These Rammstein - Ohne Dich Michael Jackson - I Just Can't Stop Loving You Den första är underbar. Lyssna.
  5. Under forumets unga dagar fanns det inte speciellt många kategorier och underforum. Jag tycker att det är lite väl mycket att orientera sig bland just nu. Det blir väldigt utspätt och, som folk redan påpekat, inaktivt. Kanske vore en idé att göra om designen lite, att göra forumet enklare och allmänt mysigare. Tänk vad trevligt. Att enbart säga vad som är fel leder sällan någon vart. Förändring!
×
  • Skapa ny...