Hoppa till innehåll

Fuskmich

Medlem
  • Antal innehåll

    5
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Fuskmich's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hehehehe. Ursäkta för trådbump men roligare var ju faktiskt att läsa om de andra resultaten när man söker på Annika Tiger, dvs vem som står bakom sajten. Hon verkar inte som någon mysig kvinna direkt... :lol: http://www.google.se/#hl=sv&biw=1920&a...1f15e7dfc67ec6a "Annika Tiger" ljög för polisen till att börja med. Verkar vara rikskändis för annat än webbdesign... :lol:
  2. Helt ok, men lite knasigt formulerat här och var. Tycker att dessa guider på svenska också är bra http://webbdesigna.se/xhtml.php och http://webbdesigna.se/css.php. Sitter och plöjer dessa just nu, men det är frågan om det inte är enklare att bara installera Wordpress och skaffa en blogg istället? Finns väl en babiljard teman att ladda hem så man slipper skriva kod själv :P
  3. Fuskmich

    Frågor...

    LOLLOLOLOLOLOLOOLOLOLOL!!! :D
  4. Hej, Har hört talas om att det finns minneskort som låter en tanka i en massa kopierade spel. Var hittar man det? Någon som vet? Ska ut och resa så det vore guld värt när det blir för tråkigt med bussåkande/flyg.
  5. Någon som kan tipsa om ett komplett bra paket någonstans i prisklassen HALVDYRT. Är inte helt superpank men kanske inte har råd med det allra fetaste för det. Har noll koll på vad som gäller nuförtiden. Tack på förhand!
×
  • Skapa ny...