Hoppa till innehåll

Pluntan

Medlem
  • Antal innehåll

    53
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Pluntan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hola que tal, har just nu fått en uppgift i Svenskan om att skriva om en författare osv. Bestämde mig för Bruce Springsteen och har forskat lite på wikipedia fått lite sådär information. Den räcker till första delen av min uppgift men nästa step är att göra en muntlig redovisning bla bla. Så jag undrar om någon vet något intressant om honom eller har något att säga om hans texter i sina låtar. Finns det någon bra dokumentär om The Boss så att säga? Det är inte så att jag är lat men hittar ingen intressan dokumentär om honom och själv tycker jag de är bra med dokumentärer i med att de sätter sig i skallen bättre. Alla tips är välkomna mf's.
  2. Hejsan, jag har aldrig någonsin fifflat med att göra program men jag tycker om sånt här och ville ge mig in på detta. Jag vill alltså skapa en bot som klickar på olika knappar på tagentbordet etc klicka på 1 när det har gåt 5 sec och fortsätter loopa så. Om ni kunde rekomendera ett program vore det bra också, det spelar ingen roll om programmet kostar eller inte.
  3. Grejen är den att jag är 16 och lider av tidig utlösning så kan bli lite klibbigt när det är lite intendent med tjejer men grejen var att efter en fest så sov hon hos mig men jag duschade precis när vi kom hem och sen runt 5 på natten så pulla jag henne, vad ska jag göra, är konstigt nog oroad över detta, kanske är helt omöjligt men fortfarande, jag var lite halv påverkad också men vad jag vet så hade jag aldrig handen i byxxan
  4. Tjejer i den åldern är oftast inte intresserade av det serru eller så har du hittat en tvär torr chey mannen ;)
  5. Låter som en seriös klan.
  6. Skiter i det, köper CS Global Offensive istället.
  7. Hej allihopa, jag är en stor Battlefield fan och klart jag tycker att Battlefield är bättre en COD men jag har spelat alla spel i COD serien utan mw3. Visst de har inte den bästa grafiken eller realism men varenda cod har ändå varit jävligt roligt! Så jag vet inte, var MW3 världens flopp eller är det faktiskt värt att köpa det? :)
  8. Killens youtube kanal. Jo klart men jag behöver tips på någonting, jag är så jeffla dålig på att hitta på sånt här.
  9. Träffade en härlig tjej på en fest en gång, vi börja som vänner. Vi SMSade o skypade osv träffades på fester och nu har jag fått känslor för henne. Nästa gång vi träffades så strula vi, nästa så höll jag om hon Osv allt detta var på fest sen så skulle hon åka hem till mig på en lördag, vi såg på film mös och hade skit kul. Hon sov över, vi knullade inte men gjorde lite andra små saker för att inte va så på. Nu en vecka senare har hon blivit lite dryg mot mig på sms o svarar nästan inte. Hon var orolig för att jag skulle "playa" hon. Jag berättade att jag aldrig skulle göra det, tror det var ganska övertygande. Men nu vill hon träffas och prata om "var vi har varandra" tror ni detta är ett Hejdå för evigt?.. Mår riktigt skit över detta. Skriver från mobilen så är lite fel stavat.
  10. Kort och gott förslag på tatueringar. Tänkte mig nåt på revbenen eller bröstet.
  11. Jo men hittar ingen standard ''Stark sås'', vad kan de ha i? Cayentpeppar o youghurt eller?
  12. På varje pizzeria i svergie så brukar det alltid erbjuda stark, mild sås osv. Skulle vara väldigt tacksam om någon linkar/skriver ett recept på en typisk stark sås som är liknande till den i pizza branchen. Nu menar jag inte tomatpuré och lite tabasco utan den här vita såsen med en härlig kryddning. (No homo) -Sås
  13. Du gjorde precis min dag saftigt mycket ljusare.
×
  • Skapa ny...