Hoppa till innehåll

Skinkosten

Medlem
  • Antal innehåll

    19
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Skinkosten's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Har du inga kompisar som spelar? För det är nog det bästa sättet, jag skulle knappast vara med någon helt okänd utan att han någon form av kidnappnings-/frihetsberövande tankar. Lycka till med lirandet, annars kan du ju rekrytera några kompisar :)
  2. Jo du, finns nog alldeles för många som skulle behöva en uppläxning då de beter sig som jubelidioter i trafiken.
  3. Mysettings, hantera alla dina inställningar (wifi, ljud, skärmstyrka o.s.v.) GOsms pro, skitsmidig och bra sms-app!
  4. För det första så vill jag påpeka att det var ett exempel, detta har inget med mig att göra. Och den där kursen i maj hade inget med körkortet att göra, det var kanske något man gjorde i skolan. Jag är 16 år, fyller 17 i mars. För någon vecka sen åkte vi till en halkbana under hela dagen och fick lära oss om alkohol och droger, vikten av att köra i rätt hastighet o.s.v. Det fick många att byta uppfattning, vissa hade kört sen några månader och de satt tillbaka "pluggen" som gjorde att mopeden inte var trimmad längre p.g.a. denna dag, så vad jag försökte säga var att man hinner byta uppfattning och man hinner mogna på några månader, därför tycker inte jag att det är det datumet man är född. Fråga gärna om något var oklart. Den sista biten är däremot sann.
  5. Herregud, jag stör mig så otroligt mycket på det. Man övar in en metallicalåt som iaf kräver lite skills, som master of puppets. Man lirar den för sina vänner och tjejerna bryr sig inte. En annan kille drar typ "Grenade" med några få ackord och helt plötsligt vill dom ha honom... Jag brukar köra med: "jag har alltid undrat hur det är att göra något med dig" "vadå menar du?" "min stake tänds när jag tänker på dig" "[insert random kåtsvar here]" "vadå? vad tänker du på?" så spelar man dum. för eller senare har man henne ;)
  6. Om en söt/snygg tjej går förbi brukar någon utav mina kompisar dra en "jag skulle fan inte banga" och till den söta personer så gnuggar man ögonen och säger, jag vart precis bländad.
  7. Nej det instämmer jag på, men jag formulerade mig oklart, vi släpper det där nu.
  8. Du måste köpa en garderob ,sen trycker du på den och väljer "planera klädstil". Resten grejar du nog själv om du har någon form av IQ case closed.
  9. Om du lirar the sims 3 så kan jag medge att maxmotives INTE finns på the sims 3. Maxmotives gör så att alla dina behov kommer upp till max och fungerar i the sims 2. För att göra liknande i 3 så ska du skriva testingCheatsEnabled true/false där true=ON och false= OFF sedan är det bara att "dra" upp mätaren med musen för dina behov, på vissa behöver du hålla in shift. Kom bara ihåg att stänga testingCheats.... för att annars kan spelet krascha (har jag hört)
  10. Man brukar höra lite här och var att kvinnor har bättre simultanförmåga än män, d.v.s. de är bättre än män på att göra flera saker samtidigt alternativt att de kan göra flera saker samtidigt. Detta är en seglivad myt som folk säger sig ha bevis på. Visst, det har varit så att kvinnan har städat/lagat mat o.s.v. sen tidernas begynnelse, men nu är det vetenskapligt bevisat att simultanförmågan är lika stor (om man inte har tränat upp den) hos båda könen och det borde man väl ha märkt för länge sen också? Kanske är det mannens muskelbyggnad som spelar roll alternativt att kvinnan måste amma barnet. Hur uppkom könsrollerna och varför är det fortfarande så i stor utsträckning, "på papper" så ska det inte vara så, men ändå är det så. saxat från wikipedia: http://sv.wikipedia.org/wiki/Simultanf%C3%B6rm%C3%A5ga Diskussion är ÖPPEN! Låt oss höra just din åsikt!
  11. 3/10, har sett dig några gånger, jag registrerade för några dagar sen :)
  12. 1/10 har sett dig någon enstaka gång, är ju skapligt nyreggad på det här forumet. 50 spänn på att ingen vet vem jag är ;|
  13. Jag kanske uttryckte mig lite oklart, men vad jag menade var att yttre faktorer hinner påverka en och kan göra att du byter uppfattning helt efter några månader. Det var kanske självklart att använda trimmad moppe i 80 km/h för några månader sen, men nu har jag gått på någon form utav kurs och insett hur farligt det är. Skulle jag fått körkort januari och kursen var i maj skulle jag kört vårdslöst i trafiken i flera månader innan jag uppfattade hur det låg till. Till exempel.
  14. jo du... vart skapligt förbluffad :p

×
  • Skapa ny...