Hoppa till innehåll

Remotoo

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Remotoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jaja tack för Tipsen men har slutat spela RS och pallar inte botta! .... ..... Eeeh hur låser man tråden?... :D
  2. Det var inget virus :D. Det vara bara nån reklam men när jag skannade datorn visade det sig att jag hade ett virus från nåting annat ändå. :D Iallafall pallar inte att botta ändå!
  3. Tack för svaren men har redan börjat använda Epicbot från rsbot.com och den är säker men FreeWoodcutter dampar den dropar automatiskt alla vanliga logs! -.- Men annars har jag inga problem med den! Shit Azzå!!! Jag ladde precis ner rsbot från powerbot som du sa! Jag startade den! Då kome det upp en ruta som sa : A trheat was found on your computer. Do you want to remove it? /Ja / Nej.... Jag kunde inte trycka nej och kunde inte göra något annat heller så jag stängde datorn och hade Panik xD. Men jag söker igenom datorn men det der inte ut som att den hittar något. Vet någon hur man får bort den nedladdade filen från datorn? :cry: xDDD Jag valde bara "Kör" när jag ladda ner det så jag hittar inte den i nedladdnings historiken iheller. D: Jag tror inte att jag hann få Virus av den där reklamen. -.- Trots allt är min dator världens slöaste!
  4. Guld-Wars, Just Cause 2, Need For Speed Undercover. :D
  5. Hej, Jag undrade om det är säkert att ha rsbot om man är försiktig med botningen asså! Min kompis sa att han hade provat några och att han fick virus (Trojan) av Rsbot! Är den säker?
  6. En kompis till mig och hans brossa snacka om att det var as kul och sånt jag provade det var faktiskt kul men man tröttnade till slut! Men ibland spelar jag och då är det kul!
  7. 65 Strength 65 Attack 65 Defence Tror jag. Sen ska jag äntligen köpa member! :D
  8. Jag har Runescape Lvl 64 Gubbe... Med quickchat <_< Finns det någon som kan hjälpa mig att fixa till vanlig chatt har provat med det mesta! Snälla hjälp!
  9. Ooops glömde säga att Remotoo var mitt Roblox namn!

  10. Remotoo

    Ledsen att det tog så lång tid jag trodde att min Fuska.se Profil blev hackad jag glömmde mit inloggningsnam och trodde att inloggningsnamn och visningsnamn var samma sak xDDD

  11. Vad heter du på roblox?

×
  • Skapa ny...