Hoppa till innehåll

quickly

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

quickly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag är inte ute efter något "pang pang" fusk som Wallhack eller något liknande. Jag letar efter någon som skulle kunna hjälpa mig med ett fusk till kz/hns (alltså lj, cj).
  2. Han som hjälper mig kommer självklart att få betalt, men vill gärna leta reda på någon som kan först.
  3. Tackar för ditt svar, men jag letar efter någon som skulle kunna göra ett privat fusk åt mig.
  4. Hejsan, som topic lyder. Jag söker någon som skulle kunna hjälpa mig att göra ett cs 1.6 fusk, är du intresserad? PM me. EDIT: Jag söker ett kz/hns fusk (alltså lj och cj), inte någon fusk till "pang pang". Han som hjälper kommer att få betalt.
  5. Jag har redan googlat, men har inte funnit någonting, tack ändå.
  6. Hejsan, jag har hört om ett program som heter MouseSpeedLimit. För er som inte vet vad det är så är det ett program som gör att man får "smoothare" rörelser med musen, och det klassas som ett fusk inom Hns/Kz eftersom man får bättre strafes. Jag har googlat på det, men hittar ingenting. Jag har även hört att man kan ställa in "msl" på vissa datormöss. I alla fall, jag har 2 frågor, någon som vet hur jag kan få tag på "msl" eller något annat liknande program som gör att man får "smoothare" rörelser, och vilken (ifall det finns någon) som man kan ställa in msl på? Tack på förhand! Mvh
×
  • Skapa ny...