Hoppa till innehåll

Pulpen

Medlem
  • Antal innehåll

    603
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Skitstockholm

Pulpen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nja, inte riktigt så är det. De bra filmerna får inte bara samma publicitet som de med hög budget. Det finns helt galet med bra filmer från 2000-talet.
  2. Pulpen

    The Venus Project

    Att vara emot organiserad religion är ju som att vara emot organisationer överhuvudtaget. Ifall folk vill utöva sin religion med andra personer och så ska de ha rätt att göra det. Bara för att ordet religion är inblandat så gör det saken så mycket värre. En scoutförening är väl lika farlig som en pingstkyrka.
  3. 7an tror man att man är "en i gänget" för att man kommit in i högstadiet. Man är lika omogen som en sexa och springer runt och leker hela tiden. Man tar inga ämnen på större allvar. Vid åttan börjar man få betyg och man blir chockad när man blir betygsatt av sina lärare och det känns som om allting kommer på en gång. Plötsligt har du 3 prov i månaden och man känner ångest för att man inte pluggar. Vid nian har du mognat upp, du tar skolan på ett stort allvar, du studerar ifall du vill studera. Från början till slut har du jävligt roligt hela tiden.
  4. Pulpen

    Big Bang!

    Wtf? Vad var poängen med det där?!//Draghon :D
  5. jamen det är ju kul att Jammu har åkt ut ur finkan. Han är ju så trevlig. :)
  6. Daft Punk - Harder Better Faster Stronger, den tröttnar man aldrig på.
  7. Det förvånar mig inte att han åkt in i fängelse för det där. I USA kan man bli åtalad för att ha knuffat sig före alla dom andra i en kö.
  8. Ni lyssnar inte på rap. Ni lyssnar på pop-rap. Bra artister som Kool G. Rap, Chino XL, Brother Ali, Nas, Immortal Technique.
  9. Vi kan inte gå omrking och utrota oss själva. Gör vår vackra planet till vad den ska vara.
  10. Jag tror att varenda jävel som strider i något land, som t ex. Irak, hatar krig och vill bara bort därifrån. Se bara på Vietnam-kriget, USA hade inte någon som helst anledning att blanda sig i förökelsen av Vietcong. Dom ville bara förhindra kommunismen att sprida sig. Och i flera anti-krigsböcker så nämner dom om och om igen att det är "de stora" som skapade krigen. Inte dom, ingen av dom ville att det skulle hända. Dom börjar sen själva tro att deras land är överlägset. Sen är du ju så att regeringen sänder ut dom svaga och fattiga för kriget. Själva så är dom livrädda för att åka dit och slåss. Det är alla i slutändan, hur mycket man än älskar sitt land.
  11. Pulpen

    Lika Värda?

    dom invånarna som levde för 10 000 år sen hade ju såna känslor. Alla var en del av naturen. Och dom ursäktade alltid för att dom skulle döda djuret, för annars skulle han svälta ihjäl. Men jag tror att det har med makt och göra, att man såg sig mer värdig än djuren, för att människan var den överlägsna rasen.
  12. Pulpen

    Kommunism

    Ja, du kan få tre tärningar av mig så får jag en piska av dig.
  13. Jag pratar om Kill'em All. När Metallica kom ut på scenen för första gången, så var det Metalcore. Fast metalcore är inte lika speedat som Tharsh Metal.
×
  • Skapa ny...