Hoppa till innehåll

Alex_best

Medlem
  • Antal innehåll

    13
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    waxholm

Alex_best's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. :D Asså fatta kille! Om du ska köpa en consol så Måste du Köpa X-Box!!!! :lol: För det är den ägista konsolen på marknaden och du behöver inga: extra minne kort för att spara. En extra dos grej för att kunna spela 4 pers! Så köp X-BOX!!!! B)
  2. Alex_best

    Ny Dator!

    mm men min farsa är lite URTIDEN så han vill höra om Datorn är bra eller inte från nån han känner så det går seg om jag ska få en ny! <_< MEN jag hoppas jag får en ny nån gång! :unsure:
  3. Alex_best

    Ny Dator!

    Tack, den ser bra ut den där länken till dator. Men min farsan som "köper" dator litar inte på ihop plockade datorer <_< men det var bra fram taget! :D
  4. Alex_best

    Rune Scape?

    min gubbe har tjänat runt 17k på bara att minat i gruvor och gjort några quest och det grå det a** bra för! :D adda min gubbe om du vill skicka ett mail så kan jag skicka svara med mitt namn! :lol:
  5. Alex_best

    Diablo 2

    du kille som trodde "sigon" va bra det finns bättre! <_<
  6. Förslag: 1. Gå tillbaka till butiken och säg vad som är fel(glöm inte kvittot! :P) 2.ööh! typ Prata vet med din dator det bruka funka ;) 3.Köp en ny dator!
  7. Alex_best

    Wc3

    hahaha! aaaaah! att man inte vet vad wc3 är det är fet LOL :D Bli inte ledsen men dte borde man kunna :P !!!! WC3TFT är bäst! -UNDEAD äger! -Orcs -Human -nightelvs Ägista hero: LICH..... Synd bara för mig har har inte adsl så jag kan inte spela dte online! :P men endå!
  8. Alex_best

    Ny Dator!

    så klart jag ska spela på den men jag vet inte hur bra man ska ha för att kunna spela spel som:CS Condion zero och world of warcraft. men men...... :P skriv in bara!
  9. Alex_best

    Ny Dator!

    fet Sjust alla! mm jag vte att dell är bra men jag vet inte hur bra grafik kort och annat ska vara så om nån har ett erbjudade som nån vet är fet bra och är typ billigt så är dte bara att skriva!
  10. Alex_best

    Ny Dator!

    DU! kan nån säga vad för dator jag ska köpa mín pappa är kass på sånt och jag vet inte nån super bra dator som jag har hittat:P. om nån vet nån sida eller äffär Skriv in! :student: är inget proffs själv:P
  11. Om du inte vet så kan man spela 2-player på the sims bustin out du trycker bara på "start" och sen får den andra väljha en gubbe du har gjort innan. så gör en innan du ska spela 2-player :D
  12. fatta om dte fanns det skulle vara fet kul! fats man borde kört då på 2 tv apparater
×
  • Skapa ny...