Foto

Call Of Duty: World At War Tråden


1 svar till detta ämne
 • Vänligen logga in för att kunna svara

#1 Pachu

Pachu

  #5 Spelsugen

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 222 inlägg

Postad 09 november 2008 - 21:11:00

Call of duty: World at war är ett first person shooter, Skapad av treyarche, puplisherad av Activision, som kommer ut den 14 november 2008 till Wii.

Call of duty: world at war, i förkortning COD:WaW är ett fps spel som både innehåller en campain mode och en online mode. Storyn i single player utspelar sig i två olika delar, Ett amerikansk campaign och en rysk. Den amerikanska utspelas under Japan kriget under andra världskriget mellan den Ryska utspelas under berlin. Storyn kommer innehålla nya vapen såsom svärd och även eldkastare och kommer vara som vilket COD som helst, Många soldater vid din sida och många fiender som jagar dig. Ett krig i äkta klass.

Sen kommer du inte behöva kämpa ensam i single player modet utan en co op mode till Wii finns exlusivt till Wii där det liknar som en arcade spel där en annan Wii remote kan pluggas in när som helst och få ett eget sikte som skyddar dig från soldater. (Inget splitscreen av någon sort)

I online modet får vi se något fantastiskt för Wii. Inte bara att det finns matchmaking och en flertal av modes, finns det också "private match" och "create a class" och sjävklart en ranking board. Online banorna är 8 stycken och upp till 8 spelare kan slåss mot varandra i modes såsom free for all, Team death match och ett flertal olåsta. Sen kommer också man kunna gå upp i level och låsa upp nya modes.

En sak som är fantastiskt med COD: Waw for Wii är att man har arbetat hårt med grafiken till Wii för att ge spelaren högsta kvalite, samtidigt som man erbjuder Wii zapper suport och death zone kontroller.

Online modet kommer bli skoj och jag hoppas många av er skaffar spelet så vi kan lira ihop på ensamma helg kvällar då pengar inte räcker till kvälls krök och läxorna redan är gjorda. Men det mest fantastiska av allt är att vi inte behöver byta 10 siffriga så kallade Freind code med varandra, Spelet kommer inte ha freind codes, utan bara nicknames.


#2 Jeape

Jeape

  #3 Prao

 • Medlem
 • PipPipPip
 • 62 inlägg

Postad 10 november 2008 - 18:36:55

Det är så mkt mer värt att köpa eller tanka till pc. Hela krigs känslan försvinner på wii


Logga in för att kunna skriva inlägg