Foto

Crysis Warhead


5 svar till detta ämne
  • Vänligen logga in för att kunna svara

#1 PussyCat

PussyCat

    #11 Fuskgalen

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7 698 inlägg

Postad 20 januari 2012 - 16:20:55

Hej hallå allihopa!

Nu är det såhär att jag har grafikproblem i endast Crysis Warhead. Först flöt spelet på utan dessa problem, men när jag kom vidare i spelet och kom till en bana där man ska stanna kvar på ett tåg började spelet helt plötsligt flimra i alla regnbågens färger! Samt att terrängen blinkar med ljusblåa rutor o.s.v. ett konstant flimmer hela tiden. Vad tror ni kan vara problemet?

Kan tillägga redan nu att jag har stabil 75 FPS och har medvetet sänkt grafiken på skuggor till "Intermediate" alltså medium för att få ett bättre flyt i spelet. FPSen håller sig också stabil under det konstanta flimret alltså på 75 FPS.

Har ni någon lösning på detta?

/ Pussy

Specs:

Såhär blev det!
Fractal Design Define R3
Intel Core i5-2500K processor
PowerColor Radeon HD6950 2GB
8 GB RAM
Relativt billig HDD från Seagate (500GB)
Lite billigare moderkort från MSI
Fractal nätagg 550W
Samsung 22" LED skärm
SideWinder X4 tangentbord


Redigerat av PussyCat, 20 januari 2012 - 17:02:33.

sPebkjg.gif

 

ΛĐI


#2 Suicidans

Suicidans

    #8 Forumit

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1 211 inlägg

Postad 20 januari 2012 - 16:46:39

Kan du ta screenshot nästa gång det händer?

#3 JJespeRR

JJespeRR

    #8 Forumit

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1 196 inlägg

Postad 20 januari 2012 - 16:50:50

Vad har du för specs? wub.gif
Har inte du laptop?
Amd Duron 1.2 Ghz | 512 Mb | Ati Radeon x165007/08-2006

#4 PussyCat

PussyCat

    #11 Fuskgalen

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7 698 inlägg

Postad 20 januari 2012 - 17:03:00

Kan du ta screenshot nästa gång det händer?

Försökte men blev endast en svart ruta i Paint. "/

sPebkjg.gif

 

ΛĐI


#5 JJespeRR

JJespeRR

    #8 Forumit

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1 196 inlägg

Postad 20 januari 2012 - 17:08:04

Försökte men blev endast en svart ruta i Paint. "/

Pröva Fraps och ta screenshot. F10
Amd Duron 1.2 Ghz | 512 Mb | Ati Radeon x165007/08-2006

#6 PussyCat

PussyCat

    #11 Fuskgalen

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7 698 inlägg

Postad 20 januari 2012 - 17:36:31

Hmm, just nu fungerar det felfritt. Återrapporterar om problem återuppstår igen samt testar att ta screen shot genom Fraps.

[EDIT] Kan det ha något med att jag uppdaterade grafikdrivrutinerna och sedan startade om Steam?
[EDIT] 2 Spel utklarat så ni behöver inte stressa. Men skulle fortfarande gärna vilja ha svar på vad som kan tänkas vara problemet. o:

Redigerat av PussyCat, 20 januari 2012 - 18:47:23.

sPebkjg.gif

 

ΛĐI



Logga in för att kunna skriva inlägg