Hoppa till innehåll

Shaddy

Medlem
  • Antal innehåll

    918
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Haparanda

Shaddy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ouff, det här kommer ta upp rätt stor plats, men nånting sånt här:Lost, Miami Ink, South Park, Simpsons, Greys Anatomy, Scrubs, the OC, Family Guy, Vänner, 100 Höjdare, House, CSI och CSI NY, So you think you can dance, Criminal Minds, Chuck och kanske Mythbusters. Och de här är bara mina favoriter x). Kollar jag för mycket på tv eller vad? :P
  2. trevligt att se att du avänder min avatar.

    fortsätt så! :)

  3. Det klart att Zelda är bäst. I alla fall till 64:an. Men jag fattar inte grejen med Master Quest. När jag spelade det så jag tyckte nästan det var lättare, eller i alla fall mindre jobbigt, än orginalet. Det var t.ex lättare att få grejer som "Hookshot-extension" och andra viktiga saker, typ bossnycklar och så.
  4. You said it brutha... jag menar sister. De två är mina favoritspel, kanske dom två bästa spelen som gjorts (i alla fall inom äventyrsgenren och i estetik-nivå) <33
  5. När jag hade 64 så hade jag runt 14 spel tror jag. Sen gav jag bort konsollen och alla spel och nu ligger allt uppe på vinden eller i någon låda i lägenheten. Kommer inte ihåg så många förutom Zelda, Super Mario 64och typ mc-spelet Road Trash.
  6. Sagan om Ringen e lätt inte överskattad. Personligen tycker jag inget slår första Ringen-filmen, den är helt enkelt bäst. Tvåan och trean är lite mer tveksamma, men de är fortfarande bra. Simpsons-filmen tycker jag inte var speciellt överskattad eller över-hypad - den uppfyllde definitivt alla mina förväntningar. Men Gudfadern! Den är så överskattad så det inte är sant. Storyn och så är väl rätt okej, och skådisarna också, men hela filmen är alldeles för seg och så tråkig att jag inte fattar hur den kunnat bli en sådan klassiker. Det enda jag gillar med filmen är Marlon Brando, Al Pacino och själva Gudfadern-temat.
  7. Äntligen nån annan förutom jag som gillar Fullmetal Alchemist. Och på första plats dessutom! Men animen blir faktiskt lite snurrig och ointressant mot slutet. Mangan är bättre.
  8. Haha, det var ju ett par moore-brudar med. Hon längst upp i högra hörnan är min favorit juh!
  9. Skojar du? Metallica är way bättre än något av dom där banden. Det klart, alla Metallicas låtar håller inte alltid högsta klass, men några av låtarna dom gjort är bättre än allt annat. Men det klart, alla har sin egen smak.
  10. Aaahhh :pinch: jag lyssnar typ på allting. Nästan omöjligt att välja ut ett favvoband med tanke på alla olika genrer och stilar som finns inom rock. Jag lyssnar på både dom gamla klassiska rock och heavy-metal banden som Black Sabbath, Aerosmith, Led Zeppelin, Rush, Ozzy, Slayer, Metallica (stor favorit!), Guns 'n Roses, Nirvana etc. Sen så lyssnar jag på band som Korn, Marilyn Manson, NIN, In Flames (Dark Tranquility ibland) och ett par mer alternativa titlar. Sen så finns ju Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Green Day, Linkin Park, 3dg, Lenny Kravitz (har faktikst gjort ett par bra låtar!!) och andra lite mer softish-band. Men nu får jag nog sluta innan det blir för mycket pop och för lite rock. (och det här var bara de banden jag kom på just nu, finns massor mer... och bättre ;P)
  11. Gillade dom när jag var i runt 10 år, innan jag riktigt visste så mycket om alla olika musiksorter. Men man kan säga att det var Iron Maien som fick mig att börja lyssna på rock, vilket ledde till andra bättre och tyngre band.
  12. Me too! Har bara sätt 2 stycken då men i alla fall x)
  13. T-bana, fötter, buss. Allt som allt tar det ungefär 45-50 min att komma til skolan.
×
  • Skapa ny...