Hoppa till innehåll

DaLeN

Medlem
  • Antal innehåll

    27
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Stockholm

DaLeN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. DaLeN

    Wow Pris?

    ja du det kommer kosta för mycket börja spela ett bättre spel du tjänar mer på det
  2. ja du alltså det ska gå. Det finns ju en sparad informations fil på xboxen hårddisk med alla dina konto uppgifter. Så helt logiskt ska det gå men jag vet inte någon som har provat det dock. Men det är ju bara att testa i värsta fall blir något fel :P
  3. så här är det. Man betalar runt 600kr för det sen efter ett år betalar man 600kr och inte 300kr. Du kan välj att betala i månaden om du vill det men det kostar mer i sånna fall. Just nu kostar det väl ca 549 lite här och var så det är bara att kolla upp. Jag har haft Live sen en längre tid tillbaka och det var verkligen ett bra köp :)
  4. f*n orka gå in på gamefaqs för att kolla... gå in på zelda.com så finns allt där mycket enklare att fatta än gamefaqs!
  5. man ska absolut inte ställa den vart! Den är som en dator och blir den för varm kan den gå sönder coh den presterar dåligt om den ör varm. Det du ska göra är en kanalsökning funkar inte det kolla så alla sladdar är i. Fungerar det inte får du kolla om scart kontanken är hel och fungerar på en annan tv. I värsta fall får du köpa en ny sladd eller kanske lämna in xboxen på reparation :P
  6. DaLeN

    Ska Jag?

    Hmm sämre? Det är inte det den är bara anorlunda...Bättre är den för den klarar mer saker...
  7. need for speed 2 tycker jag sonic heroes är inte så roligt som det ser ut tyvär... men lite skoj är det :P
  8. asså om du kör open battle.net kan jag nog ge dig någon sida skicka ett PM til mig då. Men om du kör closed så är det lite svårare för om du blir tagen kan först din cd-key bli bannad eller i värsta fall din IP adress..men som sagt skicka ett PM till mig.
  9. OMG!!! Det ser ju ut som playstation 1!!! hoppas verkligen inte den kommer se ut så där för det är ju hemskt!
  10. Asså det har varit lite hej hop när det kommer till playstation 2 mini me :P den ska vara tystare mindre såklart plus att den har ett inbyggt nätverkskort som jag personligen tycker är väldigt bra så man slipper dessa saker som man behövde köpa till...massa pengar extra för en sån sak men det är en bra sak av sony :)
  11. Jag tycker pistolen är den bästa men de har ändrat den så mycket nu på 2:an så det är en svår fråga :P
  12. DaLeN

    Svenska?

    Jag läste en bok som hette Omega XI com var väldigt bra sci fi bok men rätt så gammal :P
  13. DaLeN

    Glömt Lösen

    asså egentligen inte eftersom lunarstorms admin är väldigt seg så det är nog ingen idé men du kan alltid fråga om nån av dina polare kan hjälpa dig skriva till admin och hoppas på svar :)
  14. okej jag ska nog göra det tack så mycket för tipset
  15. jaja mellanrun :P jag kan väl ta det när jag skriver om nästa film... har no något tips på vad jag ska kolla på (någon bra film nu)?
×
  • Skapa ny...