Hoppa till innehåll

olle172

Medlem
  • Antal innehåll

    13
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

olle172's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. hört att det kommer kaske kommma till playstion om ni går in på www.spelbutiken.se där kommer ni se att playstion 3 ska komma och de går ett rykte om att zelda the jaja de nya zeldat som ska komma kommer koma till play stion 3 för i palstion ska de finnas så man kan spela plastion spel och plyastion 2 spel och paylstion 3 spel och nitendu 64 spel och gamegube spel och gameboy advans och gameboy colur i deta palstaion 3 fanst det står de ju ej men det går ett rykte på min skola och i skavaler tinigar......... hoppas att det e sant för då kommar de nya zelda att köra på paystion 3 och plastion 2 och palystion 2 grymm va.....???? :rolleyes: så nu alla som ej har gamekub enhet kan ni som har paylstion spela det vill ha palystion3 för jag har nitendo 64 och gamegub och och playsation och palystion 2 och x box och gameboy adevans :zzz: :blink:
  2. jag harqut time eller va det nu va men jag kan en då ej se fimerna????hur göt jag???
  3. jag fattar inte hur se man dem där tirlersena kan nån hjälpa mig????? snälla?? jag e ny :unsure: ;) :zzz:
  4. aa det har du men när det e ful måne då blir du en varg och zelda blir ond fatta ru........ och jag tror ej att bossen e ganon för han du i 1:ans spel så jag tror att det e din vägvisare malani some den sissta bossen eller zeldas mamma fatta ruu.................................???? :huh:
  5. jag tror att de e ej ganon som e sista bossen för i 1:as spel dogan 2 gånger sen på 2 majoras mak mena jag va det e en ny fiendeså jag tror det ej jag tror det e zeldas mamma för i ettan om ni såg börgan eller nät ni komm in till zelda när nu va barn eller rättare saktlink e barn då se ni en tejej som ha vitt hår aa hon e zeldas mamma hon jobbade ju åt gono/ganendorf så det tror jag eller e det hon som alla säger moon skens prissesan malani e bossen eller du själ efer som du blir varg men men det kan va ganondorf att han ha vaknat liv. jag vet ett namn tigle ni vet han på majoras mask och (wind worker) om ni vill veta mer fråga för min pappas pappa han hjälper till men att göra zelda spelen. jag tror att det e som på majoras mask att man ha några dagar på sig bara typ 3 dar. i sol templer för vadlas man till en spindel. ' när det e ful måne så blir link varg och zelda ond det e bara då när du e varg du kan rädda zelda.
  6. hur se man den filmen
  7. jag fattar 0 va e det för spel ni pratar om jag ha spelat allla zelda spel uttom två det e zelda de 4 sword och plire eller nåt sånt kan nån för klara????
  8. asså jag ha fått spela de nya zelda fö jag e ettt fän för min pappas far e den som gör dem var hittar jag melani???????? :huh:
  9. okokok men jag ha fatta handligen men han blir varulv på ni vet sen på kvällen i soltäplet så blir han en spindel som kidnapar zelda sen på monnskes natten när han e varg så de ba då han ska rädda zelda va jag fatta ok ej några dubbl in lägg men kan jag få en anna sid??????? :cool: :blink:
  10. asså du e ju jätte skyst tack tack tack :D :D :D :D
  11. eller va det trillers eller nåt sånt va e det??? vill gärna veta hur man se fimerna eller va nu än trillers e????? :kung: :medieval: :blink: :P
  12. jag fattar ej hur kan man se filmerna??? som nån pratar om jag vill se dem jag e ett zelda fän ;) :D
  13. :kung: ja jag vet det handlar om prinssesan zelda och du ska räda henne ocg besegra gonendorf och på vägen lär du dig känna ugglan alver rut och nave har sett alla zelda filmer så det handlar om kärlek och ondska och vänner och äventyr :ph34r: :evil: :wub:så jag tycker med om det ska få de nya zelda i jul de hetter legend of zelda the twilig pricessan
×
  • Skapa ny...