Hoppa till innehåll

Andres

Medlem
  • Antal innehåll

    34
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Andres's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tjena Petey! Jag hade blivit ungefär färdig hela två dagarna ända tills jag skrev min sissta fråga. Men sedan hade jag inte läst din sissta svarför jag hade ingen internet kvar men nu har jag det! Viktig fråga (om du vill svara): # Vad heter du på riktig??? :huh:
  2. För att ta bort chain-chomps måste dra doms svans och dra hårt och sikta till den lilla sjön ( Om det bränns när då rör doms svans kanske måste man sprutta vatten på dom ända tills dom låter och ta doms svans. Eller är det till den stora chompen i den andra uppgiften man ska göra så, KOMMER INTE IHÅG ALLT) :(
  3. Kommer inte så mycket gåg. Men du ska ha vivian och hoppa ner i brunen och dra en galler som är i väggen, sedan tar du vivians kraft att försvina till marken och ner gallret åker ner och har paserat dig så åker du upp med vivian. Och sen tror jag ner du har kommit till en papeggoja ska du göma dig med vivians kraft och vänte ända till papegojan talar tror jag. :D
  4. Om man vill radera hus så ska man klicka på grävskopparn, om man vill ta in familj så tar du en märka som symbolerserar familje märket och om du vill radera hela kvartet går du ut i kvarter-väljaren och klickar det kvartet du vill ha och sedan när det kommer en liten ruta som står där nere ``öppna´´ eller ``Avbryt´´ (Exempel) så i kanten i vänster håll står det en papperskorg. :)
  5. Va? jag förstår inte vad du säger? heller inte vad ni talar om. :huh:
  6. Det kan bli svårt men det ända sätte är att titta på kartan en lila prick som han är som giga bowser säger! :rolleyes:
  7. Det är verkligen svårt men om man vil klara av honom måste man ta det mest snabbaste och vapen som kan döda fort honom, Jag har själv klarat av honom och han lurras att han ska åka när han åker runt i bland och skuter bananer rakt. ;)
  8. :lol: Vet någon om peper mario 3 kommer ut?
  9. I sista bossen, hur många liv, energi och saker måste man ha? :huh:
  10. Om du menar att alla lampor stänger sig då vet jag vad du menar? Jag har klarat hela spelet! :student:
  11. petey jag vill veta vad jag gör när jag har kommit in i ocean force points tempel. När jag har kommit in och är över dom gröna plattorna men vad gör jag sen jag kan bara se en grön bol som sitter i en smal stolpe och jämte stolpen finns det vatten som skickar mig lite lite fram där man kan se tydlig en plata som kan vissa tre smala halkiga vägar upp. När jag har kommit upp och ändrat några tre machiner som man andvänder staven. När jag har ändrat platan kommer att ljus att ändra tre färger och jag tror som du sa i det andra templet att det skulle match med den gröna bollen. men vilken färg ska jag sjuta bollen med och ska jag sjuta jämnte bollen eller ljuset? Vad gör jag där då? I ocean force tempel? :blink:
  12. Kanske jag kan pröva det ! Men tack :)
  13. Vet du Petey piranha? Jag har nu kommit till ocean force points tempel och jag är inne! Jag har kommit in och gjort det där platorna som är blå, men när jag trycker på det stora platan så kommer en text som jag ska göra lika dant med dom små! Om jag tar fel får jag en elektrisk stöt, då när jag har gjort det måste jag göra nåt! Jag undrar om jag behöver... Du vet... När jag ska få en ny kraft som ligger i ett rum! Det fanns många på tempel om sånna dörrar som måste har en stav som har en speciel kraft, så jag undrar om jag ska ha en ny kraft på min stav, Föratt jag har till ``Fire blast´´ till ``Sharclaw suit´´! Och jag har bara två platser att ha en ny kraft på min stav! Ska jag ha en ny kraft till min stav och om jag ska ha det kan du väll säga det var det ligger en ny kraft! OBS... Jag såg också att det fanns en trasig sten som lyser min stav när jag går där och den ligger i ``Clape claw´´. Kanske det är det nya kraften som jag ska ha innan jag skulle gå in till templet! OCH PETEY PIRANHA... tro inte att jag är ute och kan inte komma in. Föratt jag kunde öppna hela och jag fick en sten som en dinosauirie gede mig! Jag tror att den trasiga stenen som ligger i clap claw går att ta sönder när monstret som sitter i kanonen kan försöka sjuta mig men den kan sjuta mig när jag är nära stenen! Men ser mig inte från stenen? Så nu kan du svara på det PIRANHA??? :rambo:
  14. Jag ska pröva men tack så mycket för det! Du! Tror du att det kommer att bli värre än det här sättet?
  15. OBS fel fråga , men om jag kanske kan fråga om ``När jag ska upp i vulkanen ska jag lämna spellstonen men det står något på en skyllt som är jämnte det stora porten som jag ska gå in , vad gör jag om det är en stor port i vägen? :cry:
×
  • Skapa ny...