Hoppa till innehåll

Korrex

Medlem
  • Antal innehåll

    114
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige Närke

Korrex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Okej, men sedan kan du ju förklara vad Runescape är för språk, Runescape är på engelska inte sant? Jag konstaterade endast att på svenska är 1 biljon 1000 miljarder.
  2. Ja därför blir 1 biljon 1000 miljarder vilket lär räcka eller?
  3. NÄHÄ det visste jag absolut inte, men jag konstaterade att på ENGELSKA är "one billion" det samma som en miljard är på svenska, däremot blir "en billion" på svenska 1000 miljarder. Gör om gör rätt.
  4. Ptja, beror på om vi snackar engelska eller svenska, 1 billion på svenska är 1000 miljarder, vilket lär räcka gott och väl. Snackar vi engelska däremot så lär man knappast ha råd med allt det där.
  5. Visste inte att Rsbot var up2date. Använder hellre RSBuddy då devs där åtminstone håller en bra standard.
  6. Väldigt imponerad av DarkstaR. Dock har han tydligen hamnat i något sorts gräl med OTLand.net. Vilket gräl? vad handlar det om då? Något om att DarkstaR skulle ha creds ifall OTLands databas blev hackad. Vilket orsakade att OTLand tillät en crackad version av XenoBot (TUGBot++) vara uppe.
  7. Ak74u med Grip och Dual Mags fungerar i alla lägen förutom möjligen SnD.
  8. Colakilen98 heter den jag började på idag. Var så uttråkad och hade så dålig fantasi att jag tänkte som en 12 årig dyslektiker.
  9. Samma här dock var detta 2004-2005 minns inte riktigt
  10. Väldigt imponerad av DarkstaR. Dock har han tydligen hamnat i något sorts gräl med OTLand.net.
  11. 1. Har du sett nya HD? 2. Ja, PVP är rätt tråkigt när man är lvl 3. 3. Lol, ja om man köpte sin dator för 5000 år sedan. 4. Inte om man har en hjärna. 5. Alla mina vänner säger att WoW är bättre än RS men JAG tycker RS är roligare och det är min åsikt som räknas inte deras. 1. Fortfarande fult som stryk. 2. Tror inte att någon går PVP då. 3. Jag har 100 Mbit, och en bättre dator än vad du kommer ha, det laggar fortfarande sönder. 4. Svårt att koncentrera sig med allt lagg. 5. Din åsikt är att RS är bättre, min åsikt är att Wow är bättre. 1. Inte lika pixlig grafik som WoW när spelade du rs? under RS 1 tiden eller?...2. De flesta som spelar RS tycker pvp e roligast. 3. Kanske inte lika uppdaterade Drivrutiner? 4. Det bör inte lagga ens på en 192mb RAM dator som jag sitter vid atm. 5. Alla har olika åskiter.
  12. Jaja fick det iaf att funka...
  13. Fick de o funka... Laddade ner drivrutiner för ett annat grafik kort än det jag använder o det funkade konstigt nog...
×
  • Skapa ny...