Hoppa till innehåll

You've Never Heard of Me

Medlem
  • Antal innehåll

    29
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Södertälje

You've Never Heard of Me's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Använde Dark Link för första gången igår online, och det gick riktigt bra. Kom först 3 gånger av ~7 typ, sen tvåa och trea ett par gånger, aldrig sist, vilket är en viss tröst.
  2. Ämnet borde ändras, ahem, annars vet jag inte vad jag gör här. Har inte kört runescape på ett halvår eller nåt, men då jag var inne var jag inte inne mkt alls. Max en vecka, sen så tröttna man. För att vara ontopic så tycker jag mest om detta: Black Full Helm, Black Chainmail(den utan armar) och monk's skirt med en Strength amulet kanske och rune two hander eller scimitar.
  3. Armory till mina gubbar: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...hadgar&n=Oi http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...Kazzak&n=Oi http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...;n=Professional http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...mp;n=Skitfarlig Sen så har jag: Lvl 38 twink druid, lvl 40 mage, lvl 36 warlock m.m.
  4. Har 4 lvl 70, så får se om man orkar lägga upp alla bilder.
  5. En levlande hunter bör vara Beast Mastery speccad, så kan man slappa och levla på samma gång eftersom ens pett nästan dödar mobs solo, allt du behöver göra är att auto skjuta. Sen så tror jag att ens Mend Pet blir instant, och inte channeling, har jag för mig. Men är inte säker. När det gäller en bra druid build så är det bara att kolla på druid forumet och hoppas på det bästa. =)
  6. Jag har 98% klart, och jag har klarat alla banor på easy. Så det stämmer inte.
  7. I The Plains i Subspace Emissary kan jag inte få bort flaggan, kan alltså inte hitta hemligheten med denna bana, och sista trofféen. Nån som vet vart den är? Jag funderar på om man kanske måste vara lucario och hoppa upp för ett stuprörsliknande ställe efter att man hoppar ner för ett ställe, efter att man blivit jagad av en rörlig vägg. Fick bort flaggan i The Plain, men har problem med The Cave.
  8. Ok, tack. När det är 100% klart, får man något då eller?
  9. Jag klarade sista bossen i Subspace Emissary, men kan inte få mer än 80% klart. Vad mer måste man göra?
  10. 50 Yoshis med Pit och Meta Knight? Har inte ens gjort den på easy, och jag har gjort alla events som finns.
  11. Ser ut som att man inte vinner något när man klarar alla events på easy. Så jag fortsatte och klarade alla events på normal, men nej, inga priser där heller. Är det någon som har klarat på hard? Får man någonting då?
  12. Ike, självklart. Att spela online var verkligen en besvikelse, det laggade som sjutton. Men kanske för att jag körde med "Anybody", och inte med polare. Så kanske mötte folk från USA, England och så, vet inte.
  13. Har f*n inte prövat med Gamecube kontrollen, utan bara wii remote och nunchuck. Får väl pröva imorrn på easy classic, med stages, då man kan ha upp till 5 liv. ;)
×
  • Skapa ny...