Hoppa till innehåll

ZeldaNaruto

Medlem
  • Antal innehåll

    74
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Ort
    Hyrule

ZeldaNaruto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. lol ofta du är inne :o var typ 100 år sen

  2. Hajicka, va taskig du e :(

  3. Tja, jag undrar om det går att spela OoT (från specialutgåvan av WW när man får med OoT och Master Quest) på Wii med GC-handkontroll? För när jag startar spelet på Wii så kommer det upp nånting i stil med "No memorycard was found, so the game cannot be saved. Continue without memorycard?" Så inget jag spelar går att spara. Går det att köpa till nåt sorts memorycard eller går det på nåt annat sätt? Tack!
  4. Jag älskar Milk Bar från MM!! Och Koume och Kotake's låt i OoT...:) Låten när man spelar mot Molgera i WW är bra oxo, och Windmill låten i OoT :D Med flera, alla är bra!!
  5. A Link to the Past, Ocarina of Time, (master quest), Majora's Mask, Wind Waker, Oracle of Ages, Four Swords Adventures, Phantom Hourglass, Twilight Princess, Spirit Tracks... tror det var alla men det kan vara fler... :P
  6. Hej hej! Jag har precis klarat ut Ocarina of Time, och håller på att samla hjärtbitar och Golden Skulltulas, och jag har hittat en skum grej. Mellan Lake Hylia och Hyrule Field finns det ett inhägnat område som man kan komma in i med Epona(som vuxen alltså). Lägger man en bomb där så blir det ett sånt här hål ner till en grotta, ni vet. Där nere finns en "Business Scrub" som säljer en hjärtbit. När jag hade köpt den så såg jag att Navi blev grön och flög ner i typ en vattenpöl. Jag typ bombade, slog med hammaren och kollade med Lens of Truth, men såg inget. Sen testade jag spela Scarecrow's song, Song of Time och Saria's song, men inget hände. Sen testade jag Song of Storms, och då blev det en sån här cirkelgrej som det blir när kistor trollas fram, och en skum rosa sak kom fram. Först trodde jag det var en fe, men den var mycket större och hade inga vingar. Jag testade att fånga den i en flaska, men det gick inte... :( och grjen är att den försvinner efter typ tio sekunder, eller så flyger den igenom väggen och försvinner... Om nån annan sett den eller kan lista ut vad det är kan ni väl säga vad det är, för jag blir galen på det här. Jag har en sån här officiell walkthrough till spelet, men den nämns inte någonstans... Tack på förhand!!
  7. Ja, när du klarat templet får du en karta, eller också får man den vid tower of spirits, kommer inte ihåg... om du inte fått den efter templet så ska du dit. Vad jag vet kan man inte klara dom, det är bara att undvika dom. Rätta mig om jag har fel!
  8. A Link to the past Ocarina of time OoT Master Quest Majoras Mask Oracle of Ages ALttP/Four Swords Phantom Hourglass Twilight Princess
  9. Klicka på Collection och en pil till vänster
  10. Har klarat: A Link to the Past - Många ggr.... Ocarina of Time - 2 ggr Majoras Mask - 1 ggn Oracle of Ages - 1 ggn, spelar igen Wind Waker - 1 ggn, spelar igen Twilight Princess - 2 ggr Phantom Hourglass - 3 ggr
  11. Gå in på youtube, sök på "Zelda: Twilight Princess (FULL CLEAR) Part 114" Det är några delar, typ till 119, men bra är det! Lycka till!!
  12. svampen1 är en tönt!!!!!

  13. Först måste du få sången "Ballad of Gales". Om du redan har den kan du skippa förbi det här, men så här får du den om du inte har den: Åk runt på Great Sea med din båt. När du ser en jätte stor tornado (ej som de små som t.ex. vid Forest Haven) så ska du åka mot den. när du kommer tillräckligt nära den kommer det komma upp en groda (som han du fick Winds Recuiem av, fast grönare) och när han slutat prata ska du skuta honom med pilar. När du skutit honom några gånger kommer tornadon att försvinna och du kommer få Ballad of Gales! Använd Ballad of Gales när du är i din båt och klicka på Mother and Child islands. om du inte har fått kartan dit står det bara "Warp to this area?" om du väljer den. det är allafall platsen högst upp till vänster av de du kan välja mellan. OBS! Du måste "warpa" till ön, för annars kommer du inte in i ön. Inne i ön kommer en liten fe att presentera sig som "Queen of Fairies" och ge dig eld/is pilarna för att du lyckats ta dig in dit. När du fått eld/is pilarna så åker du till antingen Ice Ring island eller Fire Mountain. Om du inte hittar dit kan du kolla under "Viktiga ämnen" och "Great sea Karta". Där står vart alla dessa öar är. :D På Ice Ring Island ska du skjuta en eldpil in i mitten av ön. Ön typ tinar och du kan gå upp på ön. Det är tidsbegränsat så du måste skynda dig. Du ska in i statyn av en isvarg eller vad det nu är. Där inne ska du hitta antingen power bracelet eller iron boots. Jag kommer inte ihåg vilken :P . På Fire mountain ska du skjuta en ispil på vulkanen och sen ska du hoppa ner i den och göra samma sak som förut. Det är tidsbegrensat här också, men det är inte så himla svårt faktiskt. där inne hittar du power bracelet/iron boots. Om du undrar vad i h*****e du ska med de här att göra så ska du lyfta stenen med power bracelet och gå genom vinden med iron boots. Du be- höver också stålhammaren för att slå sönder statyn som blåser luften. Men det fattade du nog ändå!! ;) Lycka till!!
  14. Den tredje bossen, Barinade, dödar du så här: Skjut boomerangen på de tre sakerna som håller fast den i taket. när du gjort så ska du skjuta den på kroppen med boomerangen sen slå med svärdet. upprepa. resten är lätt det är bara att göra det som verkar logiskt :D typ samma fast den är snabbare o så :lol: Vad jag vet finns det ingen spade. men jag kan ha fel :)
×
  • Skapa ny...