Hoppa till innehåll

Zora

Medlem
  • Antal innehåll

    159
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Zora's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ja, jag får väl leta efter ett begagnat. Tack för svaren. =D
  2. Twilight Princess kom ju ut för ett tag sen, har tyvärr inte köpt det än eftersom jag höll mig till WoW o slutade helt med GameCube spel. :P För 1-2 veckor sen började jag kolla in Twilight Princess, som faktiskt verkar roligare än jag trodde, men det finns inga butiker (som jag kan hitta) som säljer det till GameCube, och jag känner inte för att slösa en massa pengar på en ny konsol för bara ett spel. Är det någon som vet en spelbutik som fortfarande säljer Twilight Princess till GameCube?
  3. Zora

    Iq Test!

    110. Fast jag orkade inte göra dom sista.
  4. Zora, Zora och Zora.
  5. Zora

    Vitsar

    Säg hur många kakor jag har i handen så får du alla fem. Läraren: Olle, om du har 5 äpplen i den ena handen och 7 i den andra, vad har du då? Olle: Väldigt stora händer. Britney Spears, Per och Göran var ute och gick, då någon plötsligt släppte sig. -Det var inte jag, sa Per. -Inte jag heller, sa Göran. -Oops I did it again, sa Britney spears. Nästa dag var dom ute och gick igen, då det var någon som släppte sig. -Inte jag, sa Per. -Jag gjorde det inte heller, sa Göran. -It was stronger then yesterday, sa Britney spears. Alla barnen hade ett fint sommarjobb, utom Nora, för hon var h*ra. Alla barnen tittade in i micron, utom Knut, för han tittade ut.
  6. Zora

    The Simpson

    Det bästa är Homers misstag och Barts grymhet.
  7. Zora

    Skryt

    Jag gillar inte att skryta, och dessutom kan jag bara skryta med att jag är klantig som f*n...
  8. Jag vaknar ung 6:40
  9. Jag är i ''Turtel rock'' och har 3 skattkistor kvar. Den ena skattkistan är (enligt kartan i spelet) högst upp till vänster, den andra skattkistan (enligt kartan) är högst upp till höger och den tredje är (inte enligt kartan) där det är 2 ormar och 2 ställen man ska tända eld på, men det är en vägg (eller något sånt) som gör att jag inte når faklorna. Frågorna är: Hur gör man för att tända faklorna? Hur får man bort isen?
  10. Var finns hans tavla och hur kommer man till Big Boo? (på balkongen)
  11. Hur och var får man Luigi?
  12. TAAAAAAAAACK!!!! :gitarr:
×
  • Skapa ny...