Hoppa till innehåll

Ravenger

Medlem
  • Antal innehåll

    398
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Tirisfal Glades

Ravenger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Community anseende

  1. ok tack ;) nu kan ni låsa tråden
  2. Ravenger

    Kan Man

    nej det kan man inte <_< ... man kan koppla in ett "tillbehör", en USB connector... finns att köpa på de flesta ställena..
  3. <_< det är väl okej... men sno INGET annat!!!
  4. på vissa personer står det under forumstatistiken, at de har typ grön eller orange text på deras namn, varför?
  5. han har ju redan sagt att han kollat där .... :zzz:
  6. hm stv blir nog vid 32, 34, men jag tycker du borde grinda vid en yeti cave i arathi ;) eller var det hillsbrad :o jag minns inte... aslänge sen jag var lvl 30:P jag e ju 50 nu, och jag har inte kört på ung. 5 mån.
  7. om du vill ha moneymaking kan du ha typ skinning/herbalist eller mining/skinning :) men om du vill kunna göra grejer är det nog bäst med tailor och nåt annat typ.
  8. lol vad in i h3lv3t3 är detta för ämne? :o om det var en fråga, så tror jag nog: Final Fantasy III, Castlevania, children of mana ( vet inte men ändå:P ) och säkert några fler... (observera att inte jag gjorde detta ämne)
  9. jag förlorar jätte mycket ranking points av kill stealers m.m. och sen så tar jag igen dom :P (hinner inte bli lägre rank) :D, men det skitiga är på MPH EU, att man bara högst kan få 850 ranking points, så man måste kämpa för att inte förlora. på US är det max 21010 ranking points :o
  10. Ravenger

    Darin

    darin suger hårt
  11. Sonofthrall BertKarlsson Olofssonxiv Denfuleungen Mizora Kingofkong kongsking loladin imbaboyown megaownage pwnedyouyes thehero elixirofpain Painfuldude harvestboy megagirl lovethelich lichmagician weirdwizard Det var allt:S
×
  • Skapa ny...