Hoppa till innehåll

Dalman

Medlem
  • Antal innehåll

    255
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Dalman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. WoW lätt fast Wc3 ifall du tycker om strategispel
  2. Ja köp den om den lockar dej. Kolla Gamereactor och sånna sidor där står det mycket om Nintendo Wii. Tex ''Jag var en av dem första som köpte Nintendo Wii spelade typ i 1 dag sedan tröttnade jag på Nintendo och lät den damma i 3 månader och har knappt rört den'' Men det beror på vissa älskar den och vissa inte. Sj skulle jag köpa den om jag bara hade pengar!
  3. Bryr mej inte om vilket av dem personer från andra världen tycker. Jag är besluten att jag tycker om Xbox 360 mer. Detta är ett Svenskt forum och i detta ämne ser det ut som att mer tycker om Xbox 360'n än vad dem gör med Playstation 3.
  4. Cool xD Klicka på denna länk xD
  5. Dalman

    Gamescore

    13311 här. Men har börjat på gym och sånt nu så kommer ej ha nån tid att spela längre ;)
  6. Det har ryktats om det men sedan har det också ryktats om att det ej stämmer. Plus behöver man ej köpa en elite man kan ta en normal Premium och då blir det mycket billigare än en freak PS3!
  7. Zora, Zeta.. Gilan/Gilad ;P
  8. Du måste nog starta om systemet. Har haft samma problem förut och testade på alla olika sätt men tyvärr funkade det endå inte.. Sedan startade jag om systemet så funkade allt. Tyvärr måste du nog också göra det.. Men hoppas att du inte behöver det.. Good luck ;)
  9. Svärdet från DM och Macen från WC.. Funkar också bra
  10. Aja har en Lvl 70 UD warlock med. Netherdrake mount. Bild kommer senare ;)
  11. Har alltid hatat Warlocks och Paladins sen också Hunters. Men fast jag sj har en BE paladin menar jag att jag hatar Alliance paladins när jag kör på min Shaman osv..
×
  • Skapa ny...