Hoppa till innehåll

TheGreatest

Medlem
  • Antal innehåll

    2083
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Skåne

TheGreatest's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag slutade växa runt 15år och jag är bara typ 175-179(minns inte exakt :P).
  2. TheGreatest

    Erepublik

    Roligt är det väl inte precis. Det är ju ett textspel trots allt. Om man håller på mycket med företag och politik kan det nog vara en hel del att göra där men jag är bara en "two clicker"(work,train) så jag är nog inte den bästa personen att snacka om det.
  3. Finns inga spel som liknar DK tbh men om du gillar DK så kanske du gillar Evil genius, Startopia och kanske Populous. Alla de borde funka på Vista om du ändrar lite i inställningarna.
  4. Wow. Hur kunde du ens tro på det? Och vad är det där facerape du snackar om hela tiden? Tror du har missat poängen med facebook.
  5. Haters gonna hate. Det som är bra med spelen är att de är på facebook lol.
  6. Samma här. Är bättre så här imo.Verkar som att fuska.se, FM och gruppforum har 30dagar men resten är visa alla.
  7. Nej jag tycker du ska köpa det nu. Tror inte "fulla spelet" kommer vara mycket annorlunda. Bara lite mer saker att crafta, kanske fler mobs, bättre MP antar jag och lite sånt. Det är i stort sett bara att de tar bort ordet beta och säger att det är klart. Tror knappast att de bara kommer skita i det efteråt utan kommer fortsätta lägga till saker ändå så det är inte större skillnad. Priset kommer antagligen höjas igen ja.
  8. Hade det varit nåt annat skulle jag nog gjort det men nu eftersom det är Microsoft så tyckte de att det var en bra ide att logga in med sitt hotmail konto och jag använde mitt main. Det använder ju Games for Windows Live och när man ska logga in på forumet så flyger man till hotmail.com och där måste man logga in och sen flyger man tillbaka till forumet.
  9. Classic är inget spel... du bara bygger där. Det går inte att jämföra tycker jag. Först var det att alpha skulle få allt som kom ut skulle vara gratis men vet inte om det är så längre. Anyway, om du köper betan nu så kommer du säkert tröttna på det innan nånting du måste betala för kommer ut.
  10. Nej det är f2p. Du kan inte heller köpa spelet utan du köper nog mer en ras att spela med. Nån mer än jag som har varit i betan? Om så vad tyckte ni om spelet(utan att berätta för mycket om det ofc)?
  11. Vet inte riktigt vad du menar med "går på det". Om någon köper nya byxor när hans gamla fortfarande "funkar" går han på det då? Om någon köper alkohol/cigg och sen bara dricker/röker upp det går han på det då? Om någon betalar för att spela wow när man kan göra det gratis går han på det då? Köpa film när man kan ladda ner? Om man gillar nånting är det väl inte så konstigt om man lägger pengar på det? Att säga att han bara köper pixlar funkar inte längre. Vad är skillnaden på att köpa lite pixlar mot att köpa nåt onödigt som en tavla, ny bil, senaste mobilen eller liknande IRL? Anyway... nej har aldrigt köpt nåt från facebook och kommer nog aldrig göra det heller lol. Facebook spelen börjar ändras nu och blir bättre och bättre. De är inte bara MW kloner som går ut på att klicka så mycket som möjligt.
  12. Spelade Dungeons idag. Om du förväntade dig Dungeon Keeper3...glöm det. Det liknar mer ett TD spel. Det enda du kan bygga är dekorationer, pentagrams(är som towers i ett TD men spawnar monsters runt den istället)fängelse och fällor. Spelet går ut på att underhålla de hjältar som kommer i genom portaler med kistor fulla med guld, bibliotek fulla med kunskap, fina dekorationer som de blir imponerade av, låta de döda många monster eller få stryk av dem(S&M lol). De som har tyckt om sin lilla vistelse i din dungeon får soul power(eller nåt liknande)och om du besegrar dem så dödas de inte utan tas till fängelset där man extraherar det. De som inte har nåt dödas bara. När man gräver så finns det 1g i varje "bit" så dina grävare springer och lämnar av det till dig eller hjärtat om det är närmre. Anyway det var ingen höjdare.
  13. Man behöver ju såklart inte fuska till sig 10000-tals views men om man är en aktiv youtube användare och laddar upp mkt kan man ju öka sina views med några tusen. Man kan ju även använda detta på någon annans videor om man tycker att han förtjänar lite mer uppmärksamhet.
  14. Atm har jag Mafia wars, Backyard monsters, Ninja saga och Dungeon Overlord. De 3 första spenderar jag runt 1min om dagen på medans det sista (som är facebook versionen av Dungeon keeper) är rättså roligt.
×
  • Skapa ny...