Hoppa till innehåll

Ebbard

Medlem
  • Antal innehåll

    41
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Det du!

Ebbard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ööh...? :huh: Varrock iaf, där finns allt för alla dina behov! T.ex: Rune shop Range shop Sword shop Armor shop Clothes shop Staff shop Apotechary shop (Eller hur det stavas) General store Champions guild (Kanske inte i, men nära) Cooking guild (Samma som Champions guild) Två barer + En vid Wildy Två banker (Två (ibland) ENORMA platser för dina trading-behov, med minst två våningar i varje) Två Kyrkor Nära till Wildy Nära till Hill giants Nära till barbarian Många quester Och mycket, mycket mer! :lol:
  2. den ligger nordöst om lilla banken i varrock, nedanför baren nära wildy.
  3. Det kan vara ett fel/virus på din dator, eller så kan det bara vara tillfälligt fel på servern. Om du kan förklara bättre så gör gärna det, då är det större chans att vi kan hjälpa (och det vill vi).
  4. Ebbard

    Är Alla Lika Värda?

    För dom i Brasilien är vi utlänningar, och för oss är dom utlänningar. Om man tycker att utlänningar är mindre värda, så tycker man att alla är mindre värda, sig själv också! Eftersom det är så, kan man inte ha högre tankar om sig själv och lägre om utlännigar! Alla är, som Slasktratt sa, lika mycket värda. Sen så får resten av världen tycka om du är värdig eller inte. Det beror på ens egna handlingar och vad man tycker.
  5. Ebbard

    Övernaturilgt

    :wacko: oj! förvirrande! så vaccum innehåller inget? så utanför universum så finns en stor "mur" av ingenting, som man inte kan leva i, åka igenom eller ens se? :wacko:
  6. Ebbard

    Runescape

    mm, minst 1000 fm för enn gubbe i typ 10 med kanske 20 i mining/fishing/woodcutting!
  7. ingen aning, ge mig nåt som du tror jag klarar av så gör jag det! ett litet A.i.A!
  8. bra. men jag ska fiska lobbies, ger bort typ 50 gratis åt dig!
  9. 20 i combat... orka kolla allt!
  10. ... onödig tråd? gör en recension istället.
  11. Ebbard

    Kommunism

    han har rätt. men jag vill ha kommunsim, men till en viss gräns, inte överdrivet! vad rassar och nazzar gjort mig är för otrevligt för att nämna, så strunta i det! och Donken, JAG snackar aldrig skit om andras synpunkter om det inte sårar eller skadar nån. bara så du vet.
  12. Ebbard

    Övernaturilgt

    hemsökta hus är så... oseriöst! håller nån med? Det okända är typ 100% mer moget och seriöst, eller är det bara ja som tycker så?
  13. Öhm... detta är ett webb-spel forum, det här hör hemma i Xbox-forumet...
  14. Ebbard

    Övernaturilgt

    Jag såg på ett program på Discovery, och enligt den ska fält-ringar inte vara utomjordiska, utan en enorm Maya-kalender som förutspår att jorden går under när klockan slår 12 på nyårsafton 2011, alltså när det blir nytt år. Detta låter omöjligt, men om aliens och spöken finns, varför inte?
  15. kabby: är vi typ släkt lr så? xD Jag heter Nils (alias Ebbard) och jag är 12 år den 13 december. Jag har bra kunskaper i Engelska och i stavning (när jag inte stressar) men jag skriver långsamt på datorn. Jag bor i en liten okänd by i Jämtland, och jag har mycket fritid som jag slösar på pingis, fuska.se, runescape, kompisar och min "love"(xD). Jag är en ganska rolig person som gärna jobbar hårt för att lyckas, och jag ger inte upp så lätt. Jag har glömt allt om PHP och HTML (Tyvärr). Men jag är inne ca 1-2 timmar per dag på en vanlig, ledig dag. Jag gillar mest strategiska action-spel. Du kan nå mig via PM eller min MSN: [email protected]
×
  • Skapa ny...