Hoppa till innehåll

Xeyzer

Medlem
  • Antal innehåll

    12
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Angered Brushaaaan

Xeyzer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Den är nästan värdelös i PvE... Så säger du inte när du är fearad och håller på och springer in i en eld på Archimonde :D tja nf, du har rätt fett skön brushaaan, han vet inget len.
  2. Tror jag drog ihop runt 50k honor med min, Först får man 2 varningar på 3h. Efter detta kan det hände att det blir perma ban = Accet blir deletat.
  3. Den här mannen talar sanning! Den här mannen talar sanning! Supertrevligt för dig, men ett, RP servers delar samma battlegroup med många pvp servrar, och för det andra så har det du sa ingenting med saken att göra Han skrev jag var noob, Jag förklarade jag inte var utan han är det, SORRY MAN WONT HAPPEN AGAIN PLZ DONT KILL ME BRUSHAAAAN
  4. Var på en RP server, Chilla lite tog 2.4k rating, det finns stora grabbar i den ratingen, but i guess you wouldn't know that. Den här mannen talar sanning! Den här mannen talar sanning!
  5. LOL DONKEN MAN

  6. rp är för noobs, gå te goldshire på en RP server och så har 99 % av fuska.se hittat sitt riktiga hem.
  7. Brushaaaan, du tar Medallion of the alliance så klart fett skööön, archimonde style u know !
  8. MAN TAR FETA 2H OM MAN ÄR RNGBANANANANAMAN OCH WF CRITTAR FÖR 15k
  9. lååååål, man måste vara pro och skaffa IDkort/Körkort/Pass, Själv hände liknande sak för mig för några dagar sedan förutom att jag inte vart hackad :o
×
  • Skapa ny...