Hoppa till innehåll

Hajick

Medlem
  • Antal innehåll

    26
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Hajick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag såg ett ställe där inte du var nå snäll på forumet

  2. Go to hell, your fucking moron!

  3. Vad är det för nån Cpbild du har? :wacko:

  4. Hajick

    Filma, Wii!

    f*n Julihann! Du sprider dig som ett virus! Jag stod ut med att du var i zelda gruppen och zelda forumet! Men att du måste förpesta alla andra forum blir för mycket! Hör nu din feta kärring! Varför flyttar du inte ditt feta arsle från stolen och jobbar av fettet!! HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA Och du CookieGun, så snällt av dig att villja hjälpa henne. Så meddela henne att jag skrev detta till henne!! Och en sak till ... f*n tror du att du kan lura folk att du är bra på engelska eller!? Du har säkert ett lexikon när du skriver! Du är mer svensk än jag är!! f*n du är ju störd! Tror du kan lura folk eller?
  5. TJENA PUCKOO!!! Din feta kärring! Hoppas du får ett olyckligt liv!!

  6. JUlEN ÄR SLUUUUTT! SÅ DÅ ÄR JAG TILBAAAAAAAAAAAAAAKKKKKSSS!! VAD SKA DU GÖRA? SÄGA STICK TILL MIG? DÅ BLIR JAG RÄDD WÄÄÄÄÄ WÄÄÄÄ HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
  7. f*n vad tror du jag är? En idiot!? Det fattade jag såklart! Det var inte det jag menade för h*lvete! Men strunta i det ... jag frågade en som är mycket bättre på Xbox, en som liksom spelat sen han var 3 (fråga inte hur) han är liksom en nörd, (ingen illa menat) Love Cookie p.s Så ingen tror fel, han har liksom inte spelat "Xbox" sen han var tre utan nästan allt annat! (Xbox fanns inte då) Ja jag tror du är idiot!! Både du din engelska nörd och CT't tysonayt är störda! Och för f*n JULIHANN! Ska du för f*n plåga andra forum nu eller!! Du är ju för f*n störd och de är du faktiskt med dina två handikapp! HA HA! Håller aspbergen dig sällskap om natten eller!!! HA HA HA!! Föresten ... j*vlar vilket korkad ämne, tror du för f*n ingen har frågad den frågan förut eller!? Då kan du väll söka på det eller är du för lat din feta jävul!!! Synd att du kommer dö i fetma! Hoppas Prinsessan inte blir ledsen!! Ha, ha!! MMMMMMMMMMMVVVVVVVVVVVVHHHHHHHH FRÅN INTE JULIHANN!! HA, HA!! p.s Jag är tillbaks ... :evil:
  8. Tack ... tror jag :)

  9. Titta så många som skrivit! Ser ut som om jag missat myyyyyyyyyyyyccccccccccccckkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeettttt!!!!!!!!!!! Ha, ha!!!!!!
  10. Du lurar mig inte! Du skriver på Cluben fortfarande. Skryt bara men jag skulle aldrig låta dig skada min lilla älskling Julihann! Så AKTA dig!

  11. Hej!

    Vad vinner du på att förstöra för Julihann?

    Och känner du henne ens?

  12. Snyggt jobbat!! Du fick mig spärrad från spadeIc´s sida!! Tror du det räcker eller?! Ha, ha! Hela internet finns kvar! Eller tror du att du kan hålla mig borta hur länge som hällst eller!! Ha, ha!! Tack så j*vla mycket ;: :bah:
  13. Inte mycket ... jag gillar bara att få korgade blondiner att gråta ... och vad för f*n vill du att jag ska svara på det?
×
  • Skapa ny...