Hoppa till innehåll

360Xbox

Medlem
 • Antal innehåll

  4409
 • Blev medlem

 • Dagar vunna

  9

360Xbox vann senast dagen på 18 Juli 2015

360Xbox hade det mest gillade innehållet!

4 Följare

Profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste profilbesökare

25894 profil visningar

360Xbox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

37

Community anseende

 1. 360Xbox

  Mafia 3

  Jag har bara spelat Mafia 2, men vad jag vet så är storyn i Mafia 3 inte ansluten till 1:an eller 2:an. 2:an var inte heller ansluten till 1:an. Dock så har jag hört att huvudkaraktären från 2:an (Vito) ska vara med i 3:an, så det kommer förmodligen vara några referenser till 2:an men förutom det så är det nog okej. Men det kan vara värt att spela de två tidigare spelen om du vill se hur spelen känns och har utvecklats, dom är också väldigt bra spel. Om 3:an har hälften så bra atmosfär som 2:an så kommer det bli ett bra spel.
 2. Köpte några begagnade spel när jag besökte Gamestop igår, hade redan Rock Band 3 on demand men behövde det på skiva för att spela custom låtar.
 3. Sinister och Cabin in the Woods är några av mina favoriter.
 4. Hade en HTC One M7 tidigare, dock så slutade den fungera så jag skickade in den på lagning och fick en sprillans ny HTC One M8 tillbaka. Fantastiskt bra mobil och troligen den bästa 2014.
 5. Japp PUM spelar ett eller flera instrument
 6. Jag har lite mindre synpunkter angående mobilversionen. - Man ser inte vilka som har gillat ett inlägg utan att byta till fulla versionen - När jag är i trådar så tar knappen "Full version" mig bara till toppen av sidan utan att byta till fulla versionen, den fungerar dock när jag inte är i trådar. - I trådar kan man bara hoppa fram en sida i taget, möjligheten att hoppa fram flera sidor eller till sista sidan som i fulla versionen skulle vara bra
×
 • Skapa ny...