Hoppa till innehåll

Selene

Medlem
  • Antal innehåll

    1980
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Ort
    Lite här och där

Selene's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Selene

    Perfect World

    Du var en human warrior medan jag var en untamed panda på den malaysianska (stavning) versionen (vi körde ju lite). ;) Selene, kör du den internationella eller malaysikansa versionen? Kör den internationella versionen som karaktären på min avatar =) Jag har faktiskt gett dig ett svar antar att du måste ha missat det.
  2. Selene

    Perfect World

    Har spelat det men inte f*n är det roande heller. SKITSPEL! Beror ju helt på vad man gillar.
  3. Selene

    Perfect World

    Tycker nästan torrents är bättre än direct download eftersom då kan man pausa nerladdningen och fortsätta vid ett annat tillfälle om det tar flera timmar.
  4. Rofl? Är det en archlord elf du har som ava ::]] ?

  5. Selene

    Perfect World

    Kommer inte ihåg hur lång tid det tog för mig men du kan förvänta dig att det kommer ta några timmar, men sedan beror väll allt på hur snabb internet uppkoppling man har.
  6. Selene

    Perfect World

    Beror på, till att börja med är det ganska kul, man kan bestämma ganska mycket av sin karaktärs utseende beroende på vilken ras man väljer. Det är ett stort + eftersom man då kan få vara lite unik vilket man inte kan vara i en del andra online spel som är gratis. Sedan är klasserna ganska kul tycker jag mest för att jag är förtjust i untamed rasen då man får en chans att välja att vara djur tämjare om man vill spela den kvinnliga verisonen. Men när man väl kommit igång blir det väl ganska enformigt som många andra online spel, dock finns det mer och lite mer fantasifulla questar än vad det gör i spel som Florensia och Rohan. Det är nog lättast att testa spela det och fatta sin egen mening om det.
  7. Selene

    Invandring.

    Jag har inget imot invandring bara det sker till en vettig gräns, Sverige är inte oändligt hela jordens befolkning kan inte rymas på vårt lilla land. Många vill men alla kan inte komma hit så är det bara, det är redan svårt med att få jobb som det är och vart ska alla invandrande människor bo? det hela slutar ju med att de får hjälp med att få ett arbete och ett boende bara för att sverige ska ses som ett bra land medan vi som redan bor här, vi ungdomar får ingen hjälp med jobb och vi kan aldrig få en chans att flytta hemifrån jag har snart varit arbetslös i ett år nu, jag söker flitigt allt som jag skulle kunna arbeta med men jobben finns inte så är det bara.
  8. Selene

    Perfect World

    Du var en human warrior medan jag var en untamed panda på den malaysianska (stavning) versionen (vi körde ju lite). ;) Selene, kör du den internationella eller malaysikansa versionen? Kör den internationella versionen som karaktären på min avatar =)
  9. Selene

    Travian

    Har försökt spela lite men tycker det är det sämsta spelet i sitt slag då det inte ens ger utrymme för att bygga upp en arme som kan skydda min by. Blev attackerad så många gånger som man fick dagligen av samma allians fast jag inte gjort dom ngt och dom fick inget material av mig var bara för att se till att jag inte lyckades skapa ngt motstånd.
  10. Selene

    Perfect World

    Aha ok, trodde att det kostade eftersom man måste väl köpa spelen i butik först eller? har jag fått ngt om bakfoten? Vilken ras spelade du som i PW då?
  11. Där tar du fel. Hard Rock är en stor genre,Chuck berry med Johnny B.Goode är Rock N' Roll, samt Elvis Presley, medans T.ex. Deep Purple, Whitesnake och Bad Company är Hård Rock, men definitivt inte Heavy Metal. Och det är tvärtom, Hard Rock är det som blivit Hård Rock och inte tvärtom. TACKAR! bra förklaring, Heavy Metal och Hårdtrock är två olika stilar.
  12. Cold Mountain slår de flesta filmer när det kommer till deppig stämning.
  13. Selene

    Perfect World

    Själv kör jag mest gratis online spelen, min plånbok gillar inte att lägga ut pengar i månaden men det skulle klart vara kul att spela lite mer betalade online spel eftersom jag antar att dom har lite mer funktioner än gratis spelen som PW och Rohan. XP
  14. Länkarna funkar igen, troligen har hemsidan varit nere under dagen.
  15. Selene

    Perfect World

    Själv spelade jag Holic som första online spel, fastnade stenhårt för det och har sedan dess letat efter Holic andan i alla online spel jag testat. Jobbigt eftersom man inte blir så öppen för nya spel =( Rohan har underbar grafik, och karaktärerna är fina XD där får den helt klart + poäng XD Men tyvärr så tappade jag snabbt intresset för Rohan då inget hände, alla questar var likadana och det fans bara ras städerna sedan var det ganska tomt. Men fin grafik har det. PW är inte perfekt men jag tycker ändå att dom sticker ut med sin Untamed ras, Barbarian och Venomancer kan ju byta skepnad och Venomancer kan tämja många olika sorters djur. Vilken ras och klass spelade du med?
×
  • Skapa ny...