Hoppa till innehåll

Decku Scrub

Medlem
  • Antal innehåll

    57
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Decku Scrub's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. orkar inte skriva alla,men de som jag e mest nöjda med e: yoshis: wanted:44 marios: mario,s slides:33 sort or splode´:168 shuffle shell:1700 shell smash:42550 luigis: picture poker:1100 pair-a-gone and on:438 warios: bomb-omb squad:44000 psyche out:22
  2. man kan bara köra gba spel på ds.inte gbc,gbp eller gb spel.
  3. har hört att det kan bli 100 m om man står på en öppen yta.(om det inte är massa hus i vägen altså.)
  4. jag försöker samla ihop peangar till ett ds.har nån ett tips hur jag kan gjöra? (inte att jag ska sälja gamla spel för det ska jag snart gjöra men jag kommer fortfarande ha för lite,bara ca:1000 kr)
  5. man får yoshi i olika färger beroende på hur länge man möter de som är rankade som nummer 10 innan man flyr.(de som man möter innan man fick yoshi)
  6. det finns flera ställen i earth temple där man ska använda mirror shield så kan du förklara dig lite bättre?
  7. vad kan man ställa för fråga tll petuni(figuren i the great tree som har en rosa boll på huvudet)när hon vill leka frågeleken?har försökt jätte många gånger.
  8. Jag har kommit till agon wastes men har ingen energy tank,men en kompis säger att han hade fått en energy tank i temple grounds innan han kom till agon wastes,så jag undrar hur och var man får den.(det hade varit bra om någon kunde ge en beskrivning från hissen som man kommer till agon wastes/temple grounds.hur ska man gå och i vilket rum är det?
  9. Man får veta bossens namn genom att hitta en pappegoja långt ner i slottet.(Man borjar med att hoppa ner i brunnen framför slottet.)
  10. Har nån ett bra tips om hur man kan skaffa coins?
  11. Om du gör så att det kommer en pil över gohmas huvud så gör du fel.Man ska ta fram grappling hook utan att göra så att det blir en pil någonstans och då ska man sikta på svansen och skuta.Det kan vara svårt men det är bara att försöka.(Om det inte är felet så vet jag inte vad felet kan vara.)
  12. I något rum så ska man skuta på en röd gardin med en eldpil så att det kommer in ljus,men det kanske inte var så i det rummet.
×
  • Skapa ny...