Hoppa till innehåll

GnagarN

Medlem
  • Antal innehåll

    193
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Råsunda

GnagarN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Haha, säger samma, Forest Temple, det var det enda templet jag inte kunde klara, så mina bröder fick fixa mig förbi det där. Dock så var det Wallmasters som skrämde skiten ur mig, Floormasters var inte lika läskiga. Fast det lär ju ha varit en 9 år sedan, tror inte jag skulle finna dom lika läskiga idag.
  2. Magic: Ancient ftw :D Thieve: Roande Fm: Snabb, Billig och lätt xp :D
  3. Zelda's lullaby gillade jag när jag var liten.. Rätt så längesen jag lira zelda men den där Öken templet i OoT :P Kommer inte ihåg vad den heter..
  4. Håller med helt, vi ska inte betala pengar för att de ska göra spelet bättre till sådana som inte betalar. De har ingen rätt att leecha våra pengar även om vi fortfarande får lite fördelar. Jag håller också med till 100%!Vi ska ju ffs inte behöva betala och så vår latmaskarna som inte betalar uppdateringar som vi har betalat för :o Fast dom kunde ju förminska f2p världen lite >=] Nej men dom ska ju inte ta del av pengarna som vi betalar! Buu för f2p :P
  5. Hon är ju f2p..Chinchompas=p2p Ape atoll=p2p Castle wars=p2p
  6. Rev hunting? Duel arena? Lesser Demons eller Moss Giants på Crandor? Bounty hunter? Clan wars? Eller något ganska låg lvlat där ingen är och där det är många av dom som spwnar fort :P
  7. Ehh jag tror det fast jag har inge koll på läget snacka med Elin1101..
  8. Jag hade runt 2m innan jag glömde bort lösenordet.. Sen hade jag ju massor av små saker på banken som var värt lite också..
  9. Jag tror vi är både och.. :P Jag vet typ ingenting.. det var rätt så längesen jag var aktiv på rs och fuska <.<
  10. Rawwwrr jag har glömt lösenordet till Ukro1 :PSå vad gör vi då då? :o Och jag hade ändå inte ställt upp i f2p clan wars för då kan jag ju inte använda ancient :( Men jag jobbar på att försöka få tillbaks mitt acc samtidigt som jag ska göra en ny <.<
  11. Jag hade förut men jag har ominstallerat datan sen dess.. Och jag kommer inte ihåg var jag laddade ner den men jag letade iaf. på google :P Det var något Auto pack eller något med massa olika Auto's.. Fast Autofighter är inte så bra längre. Rs hittar dig lätt och så blir du utloggad ibland. Men har du tittat på google?
  12. Jag tror dig men det är bara det att flera stycken säger att dom är Mmsythe :S
  13. Äru den riktiga Mmsythe? :P Jag har hört 3 stycken som säger dom är Mmsythe. Du och två på hamsterpaj <.<
  14. Purple Sweeties eller vad dom heter? Men bästa maten kan du väl checka någon cooking guide? :P Du vet väl att du måste hålla ut i mer än en timme.. Gl med det if ;)
×
  • Skapa ny...