Hoppa till innehåll

aggebagge

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

aggebagge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. synd men tack ändå!
  2. sorry är lite mycket knappar på datorn här här kommer bilden och svaret nej så här ser våran ut men dom ser ganska lika ut tycker jag.
  3. Har köpt två trådlösa gamepads men lyckas inte ansluta dom till wii kontrollen. Har någon haft något liknande problem är jag tacksam för hjälp. Har provat allt tror jag.... märket är Logic3
  4. får nog sätta mig med sonen och spela lite. Tack för era synpunkter!
  5. Sonen på 9 år vill gärna spela Halo 3 och vi har satt stopp för att det är åldersgräns 16 år. Problemet är att det är fler i hans klass som får spela detta hemma. Vi har som sagt inte sett spelet och kan inte göra oss en egen uppfattning men vi har valt att gå på rekommendationerna. Är det någon som kan förklara, sett eller spelat spelet vad i spelet det är som gör att det är 16 års gräns. Har haft en mindre diskussion med några av dessa föräldrar som anser att det inte finns något som kan vara skadligt. Jag upplever föräldrarna som inte bara "låt gå" men är ändå skeptisk. Det måste ju finnas någon anledning till varför man sätter en åldersgräns på 16.
  6. Sonen på 9 år vill gärna spela Halo 3 och vi har satt stopp för att det är åldersgräns 16 år. Problemet är att det är fler i hans klass som får spela detta hemma. Vi har som sagt inte sett spelet och kan inte göra oss en egen uppfattning men vi har valt att gå på rekommendationerna. Är det någon som kan förklara, sett eller spelat spelet vad i spelet det är som gör att det är 16 års gräns. Har haft en mindre diskussion med några av dessa föräldrar som anser att det inte finns något som kan vara skadligt. Jag upplever föräldrarna som inte bara "låt gå" men är ändå skeptisk. Det måste ju finnas någon anledning till varför man sätter en åldersgräns på 16.
×
  • Skapa ny...