Hoppa till innehåll

Money

Medlem
  • Antal innehåll

    403
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    1

Money vann senast dagen på 5 Maj 2013

Money hade det mest gillade innehållet!

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Örebro

Money's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Community anseende

  1. Money

    Halalslakt

    Den kroppsdelen finns hos människor också.
  2. Money

    Halalslakt

    Jag ber ursäkt om att jag inte kunde ge källa till mina påståenden. Jag har en väldigt tätt schema just nu, mestadels p.g.a skolan. Jag refererade till studien utförd av Prof. Wilhelm Schulze och hans kollega Dr. Hazem i Universitetet av Hanover, Tyskland. Flera elektroder implanterades kirurgiskt i skallen av djuret, och för att kunna vara rättvis så fick djuret återhämta sig i ett par veckor från ingreppet. När djuret hade återhämtat sig från ingreppet så slaktade man den enligt islamiska halal lagar. Samtidigt mätte elektroderna i skallen EEG och EKG nivån i skallen. Jag citerar resultatet: Källa: http://www.iccservices.org.uk/downloads/reports/stunning_issues__definitions_reasons_humaneness.pdf
  3. Money

    Halalslakt

    Om du tycker att det där var en novell så är du mentalt instabil. För att få vettiga och seriösa svar, så krävs det att du har förmågan att läsa fyra stycken.
  4. Money

    Halalslakt

    Det är meningen med halalslakt. Att djuret inte ska känna av någon smärta alls. Man är tvungen att ha en vass slaktkniv, och man ska täcka för djurets ögon så att den inte ser knivet. Sen så skär man artärerna vid halsen så att djuret tappar känseln direkt. EEG-nivån blir väldigt lågt i hjärnan, och enligt vetenskapliga experiment visar det sig att korrekt halalslakt ger knappt någon smärta till djuret. Men det handlar om att slakta korrekt och följa alla halalreglerna, vilket de flesta av dagens halalindustrier inte gör. Så djuret känner inte någonting vid korrekt halalslakt.
  5. Money

    Halalslakt

    Japp. Alltså att påstå att halal kött medför lidande för djuren är helt fel. Tvärtom, det är vetenskapligt bevisat att djuren tappar känseln när man skär dem från artärerna. På så vis blir djuret hjärndöd, och hjärtslagen ökar rejält så att allt blod pumpas ut ur kroppen på en väldigt kort tid. När man slaktar djuret på vanligt sätt så är blodet fortfarande kvar i kroppen.
  6. Money

    Halalslakt

    Enligt muslimska slaktregler är det förbjudet att djuret lider vid slakt. Djuret får heller inte se själva slaktknivet innan den slaktas. Slakteriet får inte ske framför andra djur. Djuret ska tas till en enskild rum och slaktas där. När man slaktar djuret så ska man slakta artärerna vid halsen. På så vis blir djuret hjärndöd direkt, och tappar där med känseln på hela kroppen. Det betyder att djuret inte lider vid slaktet. Dagens 'halal' industrier har nämligen skippat vissa regler, för ekonomiska skäl. Så egentligen är de flesta halal märkena inte halal. Jag såg en video på Youtube, där de slaktar lamm i en halal industri. Mådde illa av det. Det fanns också en annan video där de dödar lammen med elektricitet, och exporterar köttet som halal. Tyvärr så förstår inte många att det här är fel, och att de riktiga halal reglerna är starkt emot detta. Detta är en riktig halal slakt ( Mannen slaktar inte djuren, utan visar bara hur det går till. För er som stör sig på blod ). Som ni ser på filmen så täcker han lammets öga så att den inte blir stressad när den ser kniven. http://islam.se/halsa/halalslakt/
  7. Köpte spelet igår, Black Ops suger hårt. Den har problem med att starta där man var (checkpoints). Om du spelar och sen sparar / stänger av, och sedan vill börja där du var så får du börja om hela uppdraget och inte börja där du var sist. Det är en stor besvikelse. Och sen är storyn väldigt förvirrande och dålig. Allt du spelar är bara det du kommer ihåg och grafiken är varken bra eller dålig. En stor besvikelse från Treyarch kan jag säga.
  8. Hej! Jag köpte CoD Black Ops igår och spelade lite. Sedan stängde jag av och idag när jag vaknar så börjar jag om från början av min mission. Jag stängde av och startade på igen och den börjar bara om från början i den mission man är... Den börjar inte från last checkpoint. Vad är problemet?
  9. Du är då en konstiger prick!

  10. C:\Users\*användarnamn*\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles Där har ni sökvägen för Windows 7 och Vista.
  11. Du menar invision​free? Det är inte det fuska använder sig av, det är InvisionPowerBoard. invisionboard, ja. Jag trodde de använde sig av InvisionBoard. Det finns inget som heter InvisionBoard. Det kallas Invision Power Board, ofta förkortas som IPB eller IP.Board som Fuska skriver. invision​free använder sig av en modifierad version av IPB 1.3 så dem fungerar ungefär likadant.
  12. Money

    Halo 4

    Han kanske läser tråden.
  13. Money

    Netrex Webbrowser

    Man tackar för kritiken ;) Vi ska fixa det så snabbt som möjligt :D
  14. OnT: Du kan prata med henne när ni går till / från skolan. Om hon inte har samma väg så prova att gå förbi hennes väg.
×
  • Skapa ny...