Hoppa till innehåll

unknown12

Medlem
  • Antal innehåll

    72
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Göteborg

unknown12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. unknown12

    Saker Som Man

    Hah, jag gör också sånna grejer för skolan, fast säljer de inte.. Kanske borde börja.. Lättaste är att ta ett par piller som går att plocka isär, tömma dom på innehållet och ersätta det med kräksirap, som man kan köpa på apoteket. 3 tabletter i ipren-storlek, tugga isär de och svälj och du spyr ;) Sen kan man ta 4 eller 5 för varierande effekt, men du fixar det nog! :lol:
  2. Jo, så min kompis berättade att man kan spela på private servers för jag inte betalade i tid, så jag googlade och hittade en massa skit. Vad är det bra (förutom att det är gratis) respektive dåliga med private servers?
  3. när jag läste om jeff the killer (FUCK YOUR FACE, JEFF!) mitt i natten och min morsa klampade in som det var en frisörsalong...
  4. Fa Kyu Ivana mandic Anass Rhammar Jolly Mangina Butt Mohammad David Seaman Will tickel Fagley Dork Quindarius Gooch
  5. Och sömnparalys är det första stadiet i en out of body experience.
  6. Så jag har läst på lite om OBE's sen sist... Vad jag hittade är att när man har en OBE så är man klarvaken medan kroppen sover. Detta betyder att man också får hallucinationer. vissa personer har såna ortoligt ofta, ochde skriver en blogg där det står bland annat att de upplever mörka figurer, sk. shadow people som står vid deras säng. detta skrämde mig, och efter mer efterforskning hittade jag två ord som fick mig att inte vela sova mer: NOT HALLUCINATIONS. Det är ju osannolikt, men man tänker ju ändå... speciellt eftersom det händer ofrivilligt också. Det finns ju också en jävla massa bloggar och inlägg överallt om hur läskigt det är.. Så hur är det att ha en OBE?
  7. Jag har en Dsi, men jag trodde inte det spelade någon roll..
  8. Ja, long story short, min bror smällde ds:en i golvet och den fick en glapp när den är öppen, så när man ändrar vinkel bara lite så lutar den sig med. Väldigt irriterande, så hur fixar man en glapp?
  9. när jag sprang från polisen på vår skola (Det började som ett skämt) Och jag snubblade när jag skulle hoppa över en sten..jag tappade balansen, trasslade ihop fötterna och SPLAT! Rätt in i polisbilen! :lol: bästa och värsta minnet någonsin!
  10. ett prov varje dag, eventuellt omprov
  11. som rubriken säger; vad var den bästa dagen i ditt liv och varför? Min var när jag började 7:an. kändes som man fick en ny chans.
  12. Tjenare! Jo, det är såhär att jag är väldigt uttråkad, och det var ganska länge sen jag gjorde en app. Så grejen är att jag inte kommer på någon bra idé.. vad kan vara en bra app?
  13. När Scar dödar Mufasa i lejonkungen... Bölade som ett spädbarn när Simba kryper under Mufasas tass.. :cry: Bambi Jag blev ledsen när jag såg Click, men jag grät inte... Jag skulle nog också gråta Det är en film jag INTE tänker se.
  14. Jag dog av garv!! :lol:
×
  • Skapa ny...