Hoppa till innehåll

orga180

Medlem
  • Antal innehåll

    9
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

orga180's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. okej har nu löst de. Men hur tar jag bort tråden? :unsure:
  2. Grand theft auto Kalmar B) :D
  3. Hej Jag har försökt att spela online på GTA San Andreas på PC, men det går bara inte. I början när man instalerade spelet stod det att man kunde skapa en online profil men jag struntade i det. Och nu vet jag inte hur man gör. Jag uppskattar snabba svar. ;) Nu är detta problemet löst men jag har ett nytt, jag kan inte komma in på någon server. svara snabbt tack.
  4. Vet kan inte vänta :lol:
  5. Jag vet var det är Du ommer få en Överaskning annars kan du ju åka till Ett Garage där du gjorde ett uppdrag där man fick snutarna bakom sig och bakom där hitta en Överaskning :D vilket garage har du någon karta ele nåt? :huh:
  6. En grej som jag tycker är roligt är att köra med en bil och blocka dörrarna på någon resturang så att snutarna inte kommer in och leka rånare :rolleyes:
  7. vet inte, kanske hoppa efter han och fånga han sen använda fallskärm? =) Det märks att du inte har lirat GTA SA. menar du mig?
  8. Man är på marken och ska fånga honom
  9. Hej har lite promlem med madd dogs första uppdrag. Man ska rädda honom från att hoppa från ett tak. Han hinner ju falla innan man hinner till bilen. Om någon vet något om det skriv. Tack i förhand ;) ps. svara helst fort
×
  • Skapa ny...