Hoppa till innehåll

Hopalia

Medlem
  • Antal innehåll

    26
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Hopalia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej allihop! Jag har hört att man enbart kan spela Dead or Alive 4 på en TV som klarar 60 Hz. Stämmer det verkligen? Är det någon som har spelet till en TV som klarar mindre än 60 Hz? Det vore trevligt om någon kunde svara för jag undrar verkligen över det här.
  2. Varför? För att jag inte längtar till Halo2, eller? <_< Frågan var om vilken release man längtade till, det stod aldrig att man måste längta efter samma spel som alla andra.
  3. Och med det menar du, vadå?
  4. Om jag ska vara helt ärlig, Halo_Master, så längtar jag inte det minsta till Halo2.
  5. Det ända spelet som jag längtar till är: Dead or Alive Ultimate
  6. Jag har kommit till den bana 7 eller 8.
  7. Det finns ju många olika ninpo sorter. Men jag har bara fått tag i den som man använder för att skjuta eldklot och den där eldklot snurrar omkring en. Hur, när och var kan man få tag i dem andra?
  8. Mitt sätt att handskas med de där typerna är att: parera när gubben med spjut kommer ridande mot mig och sedan när han vänder sig om för att rida sin väg så brukar jag hugga mot hästen med svärdet. Gubbarna som skjuter pilar mot mig brukar jag vänta in och sedan när de har ryggen mot mig anfaller jag hästen. De som har spjut är farligare om man använder mitt sätt så man ska helst undanröja dem först.
  9. Man måste väl vara bra på att kombinera slag och sparkar med varandra i så fall. Tyvärr, så är det är en sak som jag har lite problem med än så länge. Hur länge har du haft ditt DoA3 spel?
  10. I samma rum där kassaskåpet är i så finns det en bok som coden står i och sedan står det åt vilket håll som du ska vrida låset på. Om det tillexempel står 2431, så vrider du låset till 2 och sedan trycker du på x. Då kommer en av de fyra lamporna att börja lysa och sedan fortsätter du på det sättet tills alla fyra lampor lyser. Säg till om jag var otydlig nu.
  11. Så många :o Själv har jag bara klarat av 38 st fiender med Tina.
  12. Ja det är ju det han är. Vill man att han ska göra en viss attack så gör han en annan, man måste vara så noggran med vad man trycker på för knappar. Men jag ger inte upp, jag ska klara av det. Hur många fiender har du lyckats besegra som mest?. Med vilken karaktär gjorde du det?
  13. Det kanske är olika för olika personer. Jag fick just Zacks tredje kostym efter att jag fått ett sånt där x, han ser urlöjlig ut. Jag har hört att Hayate ska få en tredje kostym om man lyckas besegra ungefär 30 st fiender i survival mode. Hur man nu ska lyckas med det. <_<
  14. Jag tycker att det är jobbigt att vänta på att spelet ska komma ut. Man vill ju ha det nu <_< inte senare.
  15. Om det är ett x med en grön ring i mitten som du syfter på så ger den inte nya kläder. Åtminstonde för mig. <_<
×
  • Skapa ny...