Hoppa till innehåll

Raketmaskinen

Medlem
  • Antal innehåll

    16
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Ett höghus av trä

Raketmaskinen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Partille-Johnnys. En burk vax i håret och evisubrallor instoppade i strumporna brukar känneteckna en sådan
  2. Thom Yorke Maynard James Keenan Trent Reznor Jim Morrisson Thomas Öberg Steven Wilson David Bowie Elvis Presley Förvisso fler än en, men skitsamma
  3. Jag såg The Shining för första gången nu när den gick på TV häromdan. Är det någon än jag som inte förstår hypen kring den? Jag blev inte skrämd en enda gång och Jack Nicholson spelade över. Gillar vanligtvis Stanley Kubrick men den här filmen var rent ut sagt kass. Annars är min favorit Eraserhead av David Lynch. Surrealism fungerar väldigt effektivt i skräckfilm tycker jag.
  4. Raketmaskinen

    Cannabis

    Tyvärr styrs vårat land av trångsynta idioter såsom Maria Larsson och Sofia Modigh, så det kommer ta minst 10 år, troligen upp till 20-30 år, tills vi avkriminaliserar. :/ Ett exempel på hur trångsynta och ignoranta dessa politiker är: Hur fan kan hon ha auktoritet i Sverige? Vad gjorde hon ens där, när hon uppenbart inte har läst på? Engelsmannen såg ju helt chockad ut. Det är ju pinsamt att bo i ett land där man styrs av en jävla leksaksregering med huvudena uppkörda i USA:s rövhål. Det här landet skulle seriöst må bra av en revolution.
  5. Jag missade dom när de var i Stockholm.. helvetes jävla skit. Körde dom hela The Incident?
  6. Jag hittade en sida med Kalle Anka-serier, omgjorda av användare på forumet Flashback. I och med att det är just medlemmar på Flashback som har gjort om dom så får ni vara beredda på både rasistiska påhopp och grova sexskämt. Inte för att det blir mindre kul för det. :D Sidan: http://kalle.tar.knark.net Min favorit: http://kalle.tar.knark.net/view_serie.php?id=1416 Mycket nöje.
  7. Jag har tagit vaccinet, jag mår finfint. Konspirationsteoretiker, ni har ingenting att oroa er för. Ingenting förutom utomjordiska reptiler förklädda till politiker som planerar världsherravälde och regeringens spionsatelliter. Glöm inte foliehatten! Hahaha. Det är ju för fan storyn i Deus Ex. Bara för måste jag köra ett nostalgi-run. :-D
  8. Jag tycker mest att det är sjukt att min potential och arbetskraft kan mätas i siffror på ett papper, speciellt när någonting så sjukt ointressant som kemi eller hemkunskap kan avgöra det? Jag gör så gott jag kan i skolan och jag antar att jag ska vara tacksam över den utbildning jag får, jag tycker bara att mycket är så meningslöst. Och att man ska göra avgörande val för karriären nu liksom, den tiden i livet då skola och jobb är det mest oattraktiva som finns. Det är fan vansinnigt.
  9. Samma ord för mig. x3 Haha, nej du har absolut inte bråttom. Du är 12 år för fan, vänta tills tjejerna i klassen skaffat bröst i all fall.
  10. Raketmaskinen

    Cannabis

    http://www.gallup.com/poll/123728/u.s.-sup...s-new-high.aspx Hur lång tid kan de ta innan det här sprider sig till Sverige? Nu när allt fler läser på om cannabis måste väl snart politiker också inse sanningen, att en avkriminalisering är det enda rimliga alternativet?
  11. bob hund - Allt på ett kort Får mig fan nästan alltid att bli tårögd.
  12. Darkwing Duck. "Jag är faran som lurar i natten, jag är bildröret som pajar under långfilmen, jag är Darkwing Duck!"
×
  • Skapa ny...