Hoppa till innehåll

Patrickmannen

Medlem
 • Antal innehåll

  54
 • Blev medlem

 • Senast inloggad

Community anseende

0 Neutral

Om Patrickmannen

 • Rank
  #3 Prao

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Halmstad, Fyllinge
 1. Lite för tidigt och bestämma mig eftersom vi inte har sett mycket av dom. Men om man bedömer efter de legendarsika vinner definitiv Yveltal. Helt klart en av de coolaste legendariska som jag någonsin sett!
 2. Herejösses vilken historia! Hade ingen aning om att man kan be liemannen och återuppliva någon. Tja det slår ju all som jag har och komma med men jag kan försöka: På tal om liemannen: En gång när han hade döddförklarat en gubbe pga ålder gick han på toa?! En annan gång när han hade döddförklarat en gammal kvinna satte han sig och titta på TV :huh: För några år sen när jag spelade The Sims 2 hände en konstig grej: Jag hade en Kille och en Tjej ihop med en bebis som låg i spjälsängen, Tjejen skulle plocka upp Bebisen ur sängen men av någon anledning stod hon bara där, vad jag än gjord
 3. Tja jag har varit med anda sen senare 90 talet men började spela typ 2003. jag kan nog de flesta pokemonen men framförallt de från Generation 3 men i alla fall här är några av mina favoriter: Charizard Nidoking Gengar Houndoom Swampert Blaziken Sceptile Shiftry Aggron Gardevoir Flygon Empoleon Infernape Mismagius Gastrodon Bronzong Gallade Serperior Seismitoad Krookodile Chandelure Volcarona
 4. Patrickmannen

  E3 2012

  Sony vann det går inte och förneka(och framförallt Ubisoft). Nintendo kunde ha vunnit hur lätt som helst om de hade väntat med och visa de dom visade på nintendo direct till E3, visat lite av själva Wii U, Nintendo Network och bara visat en liten trailer eller något av Smash bros 4 eller Starfox&Metroid spelet. På ett sätt tycker jag att nintendo var värre än microsoft detta året med tanke på hur mycket det kunde ha visat.
 5. Köpte den vita som kom med Super Mario 3D land på köpet. Har också köpt Kid Icarus Uprising och Ocarina of Time 3D som jag inte har påbörjat än(förutom att jag har spelat de första Ocarina of Time på Wii). Köpte den delvis också för att de gamla DS spelen funkar på den. Nintendo e-shop är också väldigt bra, önskar bara att de la upp GameboyAdvance spel också.
 6. Tja . . det översta ser ut som skit . .eller som någon köttfärs röra med ris eller något eller Köttfärslimpa, däremot det understa ser inte så farligt ut. Visst det ser rörigt ut men ibland så måste det vara så. Inte minst om det är Soppor. Själv tycker jag att min Gymnasie skola var under de första två åren lite sådär. Däremot under tredje året var det en klar förbättring, ingen Gourmetmat men ånda. Vi fick till och med smaksatt dryck under en Månad PS: Jag har praktiserat i samma Kök: Sturegymnasiet och jobbar nu i Sannarpsgymnasiet's Kök i Halmstad. Aktivitetsstöd i för sej men ändå
 7. Gillar alla generationer men den tredje är utan tvekan min favorit!
 8. Det är helt klart ett måste om du har ett Wii och/eller gillar RPG spel. Det är helt klart ett av de bästa Wii spelen någonsin! PS: Håller inte alls med Nimrood det är inte alls som final fantasy.
 9. Patrickmannen

  Skyrim

  Jag skulle utan tvekan spendera minst 700 spänn på Skyrim till data:utan tvekan den bästa variationen tack vara alla mods och förbättringar folk skapar på exemelvis skyrimnexus.com!
 10. Jag hoppas att de gör en remake av Ruby/Sapphire/Emerald till 3DS eftersom det finns så mycket mera de kan lägga till! Ett Pokemon Grey är bara onödigt eftersom allting var skitbra förutom en del pokemonen. Sedan kanske fokusera på Pokemon Stadium 3 till Wii U.
 11. Det enda jag har hört är att man ska på något sätt kunna få en GS boll i Crystal och sätta in den någonstans i Ilex Forest och då ska Celebi komma fram i lvl 30 men det är allt jag har hört. Det enda sättet jag känner till är att fuska via exempelvis Action Replay eller något annan fuskning. PS: Borde du inte ändra ditt inlägg från Dator till 3DS?
 12. Tog mig ett tag och ta mig genom Forest Temple också men jag har några råd. För det första jag har bara spelat det på N64 så vissa saker kanske är ändrade på 3DS: 1. Om du inte hittar tillbaka spela bara Minuet of Woods med Flöjten( kolla på menyn om du inte kommer ihåg hur den spelas). 2. När det gäller Templet själv så får du nogkolla lite på Youtube (till exempel . Hoppa till 3:00 om du är lite otålmodig.) om du har problem med och komma igenom eftersom det var ett tag sedan jag spelade OOT.
×
 • Skapa ny...