Hoppa till innehåll

HausboY

Medlem
  • Antal innehåll

    58
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

HausboY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej! det är så att jag äger en iPhone 5 och jag köpte invisible shield till den igår, kostade mig 200kr! för ett skärmskydd.. Nu när jag la den så satt den perfekt och kändes även skön.. men bilden kändes sämre och när skärmen är ljus / vit , då syns det typ färgade streck som kan vara riktigt irriterande när man kollar på något ljust.. hur löser jag detta? Om det nu ens går.. Mycket tacksam för svar!!
  2. Som frågan lyder, kan man bli banand eller något liknande? Jag har googlat runt mycket men hittar inget korrekt svar, så fuska är nog det ända som jag litar på Så vad säger ni?
  3. Det är så här att jag har både Ps3 och Xbox 360, Och nu har jag ju nästan tröttnat och har nu tänkt att köpa antingen PS Move eller Microsoft Kinect. Frågan är vilket är bäst? Har googlat men man hittar inga tydliga svar. Tacksam för seriösa svar.
  4. Jag premunerar, förnyas varje månad automatiskt.
  5. HausboY

    Nytt Grafiiikkorrt!

    Yo Fuska! Jag söker ett Grafikkort som kostar max 800kr som ska vara bra, iaf för de priset, måste inte vara så där extrem för dom kostar ju mer jag vet, men jag vill ha ett som är iaf bättre en mitt och som inte överhettar! mitt är Radeon 2600 HD XT. Jag vill ha med HDMI anslutning också! Tack i förhand ! =)
  6. Men kan jag ha ATI Radeon HD 3870 X2 om jag byter nätagg? Eller är det bra?
  7. Datorn har inge damm i sig, datorns skärm slocknar fast man hör ljudet fortsätta i spelet. Händer ofta vid liite tyngre lir som tex CSS. Jag har AMD 64 X2 6000+ 3.01GHz 3GB RAM Ati Radeon 2600HD xt och ett 400W nätaggregat Och vart ligger kylningen?
  8. Tjena har nu tänkt att skaffa nytt grafikkort för mitt nuvarande ATI RADEON 2600HD överhettas eller något ( datorn stängs av sig själv vid lite tyngre lirande ) frågan är nu villket '' bra '' grafikkort passar med mitt moderkort MSI 7369? Kan ni tipsa vilket jag ska köpa för en ganska billig peng? ( M-A-X 1000 ) som te.x Sapphire Radeon HD 5770. Är det bra? Tacksam för svar!!
  9. Tror också att det är överhettning, men hur löser jag detta då?
  10. Jo men de tar ju ungefär 10-15min innan skärmen slocknar, innan de så funkar det hur flytigt som helst!
  11. Den slocknar ju om jag kör CSS? :S
  12. Jag har tänkt på att skaffa nytt nätaggregat eftersom mitt nuvarande klarar inte av mitt grafikkort ( ati radeon hd 2600 xt 512mb ) mitt nätaggregat ligger på 400W, de måste va för lite eftersom min skärm slocknar när jag lirar tyngre lyr. Alltså är frågan hur mkt jag ska höja den? Tacksam för svar!
  13. Jag undrar om Arctic Cooling Accelero Xtreme GTX 280 kylning passar till ett Ati Radeon HD 2600 xt? Tacksam för svar
  14. Jag kollade, det stog flera olika 350W 230V o allt, men det stog stort och tydligt, 400W OUTPUT duger det till ett ati HD 2600xt 512mb dd3? för att alltid när jag kör spel så slocknar skärmen? ( har det på en annan forum om det problemet ) Så duger det? eller behöver jag mer? snälla hjälp, Tack i förhand
×
  • Skapa ny...