Hoppa till innehåll

Någon Som Vet Hur?


GIGGA7
 Dela

Rekommendera inlägg

Tja

jag har fasnat i wind waker

någon som vet vad man ska göra efter att ens båt har plaserat ut två ställen på havs kartan

på det ena stället finns det en sten som inte går att lyfta och på den andra finns det en sten som blåser ut en stark vind pust!

 

snälla svara så fort ni kan

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 1 månad senare...

Först måste du få sången "Ballad of Gales". Om du redan har den kan du skippa förbi det här, men så här får du den om du inte har den:

 

Åk runt på Great Sea med din båt. När du ser en jätte stor tornado (ej som de små som t.ex. vid Forest Haven) så ska du åka mot den. när du kommer tillräckligt nära den kommer det komma upp en groda (som han du fick Winds Recuiem av, fast grönare) och när han slutat prata ska du skuta honom med pilar. När du skutit honom några gånger kommer tornadon att försvinna och du kommer få Ballad of Gales!

 

Använd Ballad of Gales när du är i din båt och klicka på Mother and Child islands. om du inte har fått kartan dit står det bara "Warp to this area?" om du väljer den. det är allafall platsen högst upp till vänster av de du kan välja mellan. OBS! Du måste "warpa" till ön, för annars kommer du inte in i ön.

 

Inne i ön kommer en liten fe att presentera sig som "Queen of Fairies" och ge dig eld/is pilarna för att du lyckats ta dig in dit. När du fått eld/is pilarna så åker du till antingen Ice Ring island eller Fire Mountain. Om du inte hittar dit kan du kolla under "Viktiga ämnen" och "Great sea Karta". Där står vart alla dessa öar är. :D

 

På Ice Ring Island ska du skjuta en eldpil in i mitten av ön. Ön typ tinar och du kan gå upp på ön. Det är tidsbegränsat så du måste skynda dig. Du ska in i statyn av en isvarg eller vad det nu är. Där inne ska du hitta antingen power bracelet eller iron boots. Jag kommer inte ihåg vilken :P .

 

På Fire mountain ska du skjuta en ispil på vulkanen och sen ska du hoppa ner i den och göra samma sak som förut. Det är tidsbegrensat här också, men det är inte så himla svårt faktiskt. där inne hittar du power bracelet/iron boots.

 

Om du undrar vad i h*****e du ska

med de här att göra så ska du lyfta

stenen med power bracelet och gå

genom vinden med iron boots. Du be-

höver också stålhammaren för att slå

sönder statyn som blåser luften. Men det

fattade du nog ändå!! ;)

 

Lycka till!!

Redigerat av ZeldaNaruto
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...