Hoppa till innehåll

Eniro Skattjakten...


swagzter

Rekommendera inlägg

Hejsan! Jag ville bara rekommendera en kul "tävling" som eniro har arrangerat, som går ut på att hitta guldet, som man då vinner (0.5kg).

 

Man ska följa ledtrådarna för att hitta målet, vilket jag gjort (tävlingen är dock inte slut). Du ska använda deras olika vysystem.

 

Riktigt kul, diskutera även i denna tråd, men försök att inte spoila för mycket.

 

http://www.eniro.se/skattjakten/

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Deltagare

 

Endast privatpersoner får deltaga i Tävlingen. Som avsändare av sms med svar på kontrollfrågan, och därmed i tillämpligt fall Finalist samt Vinnare av Skatten, ses den som står registrerad på telefonnumret varifrån sms:et skickas, eller för det fall sms skickas från oregistrerad kontantkortstelefon, innehavaren av kontantkortet. Om telefon registrerad på företag används, anses som deltagare den privatperson på företaget som innehar telefonen. Finalist måste deltaga personligen och annan får ej deltaga i Finalist ställe i Finalen.

 

Eniro förbehåller sig den exklusiva rätten att utesluta deltagare ur tävlingen om Eniro misstänker att dessa bryter mot tävlingsreglerna, fuskar eller på annat sätt försöker tillskansa sig otillbörliga fördelar eller försöker sabotera tävlingen. Privatperson som inte fyllt 18 år då Tävlingsperioden påbörjas får inte deltaga i Tävlingen. Anställda inom Eniro, reklambyrån Ogilvy, produktionsbolag, deras kunder, samarbetspartners, familjemedlemmar eller återförsäljare får inte delta i tävlingen och kan följaktligen inte vinna.

 

Alltså, om du inte är 18 kan de diska dig.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

×
  • Skapa ny...