Importerad Playstation Vita (sverige Relase I Feb)


2 svar till detta ämne
 • Vänligen logga in för att kunna svara

#1 Gäst_ragnar212_*

Gäst_ragnar212_*
 • Gäster

Postad 16 december 2011 - 08:14:08

Ni kanske har hört om den nya playstation konsolen Vita, det hade inte jag ^^. Men jag kommer hem till Stockholm den 28:e och kan tänka mig att importera en eller ett par stycken, för den är tydligen okayad för import:

QUOTE
PlayStation Vita kommer inte att vara regionslåst utan kommer att kunna användas i alla länder oavsett var konsolen kommer ifrån. Den här nyheten bekräftades på Twitter genom VD:n för Sony Worldwide Studios, Shuhei Yoshida. Det här bekräftar tidigare information från Sonys Michael Denny som sade i juni att Vita skulle vara regionsfri ”så vitt jag vet”. Detta innebär att alla PlayStation Vita kommer att kunna spela spel från vilka länder eller regioner som helst, så du kan importera konsolen från Japan där den lanseras 17 december och göra vänner och bekanta avundsjuka.

Sony VitaMen det finns en hake, verkar det som. Även om PlayStation Vita är regionsfri, ”rekommenderar” Yoshida att man inte importerar den. Yoshida har sagt att det inte är något fel med att importera den, men påpekade att det kommer att bli små inkonsekvenser, som omflyttade X och O-knappar. Det här låter knappast som en ”deal breaker” för den som tänkt importera utan snarare ett uttalande för att hålla Sonys europeiska och amerikanska filialer om ryggen. För att lugna alla som hänger på låset med importbeställningar, säger Yoshida att Sony kommer att tillkännage lanseringsdatumen utanför Japan snart.


Skriv i tråden vad ni kan tänka er att betala och var ni bor! Observera att det är lite "på egen risk", då spelen troligtvis är på japanska och maskinen bör aktiveras efter sverigesläppet så att ni kan använda ert svenska psn konto.
Här finns lite mer info om spel, mm:
http://www.play-asia...-1aa-49-en.html

#2 knark

knark

  Knark

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 3 604 inlägg
  Utdelad oktober 2019

Postad 27 mars 2012 - 18:07:32

hur vet jag att jag kan lita på dig då??

knark


#3 Harold

Harold

  #8 Forumit

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPip
 • 1 497 inlägg

Postad 27 mars 2012 - 18:30:13

han sa ju egen risk så du får spendera pengar om du vågar.


Logga in för att kunna skriva inlägg