Foto

Hemsida


4 svar till detta ämne
  • Vänligen logga in för att kunna svara

#1 JJespeRR

JJespeRR

    #8 Forumit

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1 196 inlägg

Postad 23 december 2011 - 15:19:37

Jo det är så att min hemsida ser bara vanlig ut med Google Chrome, inte med t.ex internet explorer. Varför?

Bifogad fil  chrome.png   536,5K   13 Antal nerladdningar

Bifogad fil  fail.png   252,68K   12 Antal nerladdningar
Amd Duron 1.2 Ghz | 512 Mb | Ati Radeon x165007/08-2006

Svaren fortsätter under följande annons

#2 5FJSKFJSKGJES

5FJSKFJSKGJES

    #10 Forumkändis

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4 654 inlägg

Postad 23 december 2011 - 15:58:53

Vad är länken då, så kan jag se hur det är med opera..
Min signatur jag tänkte ha är för lång, skit också :(

#3 JJespeRR

JJespeRR

    #8 Forumit

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1 196 inlägg

Postad 23 december 2011 - 16:24:37

Vad är länken då, så kan jag se hur det är med opera..

http://nybo.wasd.nu/

http://nyboserver.se/
Amd Duron 1.2 Ghz | 512 Mb | Ati Radeon x165007/08-2006

#4 burnedBanana

burnedBanana

    #5 Spelsugen

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 289 inlägg

Postad 23 december 2011 - 16:27:50

ser likadant ut i explorer som du visar på bilden, men funkar i chrome.

funkar inte i firefox heller, hade jag haft min egen dator skulle jag testat med safari och opera

Redigerat av burnedBanana, 23 december 2011 - 16:30:39.

play 4 fun, not 4 life

#5 WASD

WASD

    #12 Fuskagent

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13 196 inlägg
    Utdelad juli 2015

Postad 23 december 2011 - 17:42:14

Internet explorer är inte så bra.
"Arbetet med en liten uppdatering av Fuska har gått framåt och förhoppningsvis så blir arbetet klart till slutet av månaden." - admin


Logga in för att kunna skriva inlägg