Hoppa till innehåll

Pianta Village.


Mario1000
 Dela

Rekommendera inlägg

Gå på utsidan av byn till Den heta källan. På höger sida (Från Startpunkten) finns ett hål. hoppa ner där och "Pound the Ground" så får du gå armgång en lååååång bit... när du går upp igen ska du vara mitt i byn, där finns några få lavafria punkter hoppa på dem till träställningen, och hämta Fludd. Spola rent Piantan på Svampen och du har ännu en Shine Sprite.

Ps: Spraya rent nära främre staketet så finns ett stort "M" där.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

det finns massa hål med galler i, vet du vad vi menar? gör en markduns där och du hamnar på undersidan. nu hoppas jag att du har hittat rätt hål. fortsätt med armgång och du ska hitta ett ställe i mitten ungefär och där ska du kunna gå upp till honom. (vägghopp krävs).

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

OK.... När du går över bron och kommer till byn, gå höger. I Hörnet på byn, sväng vänster. Forsätt förbi bäcken, tills du kommer till stället där det är vatten på dagen. Gå inte in där, utan hoppa ner i ett hål. Markdunsa i hålet, så får du gå armgång. Gå till en liten platta som du kan klättra "Vanligt" på. Smäll till den med B-knappen, så åker du framåt. När den stannar, hoppa upp och börja gå armgång illa kvickt, plattan faller ner. gå vidare till en gunga, som ligger nära de Stora svamparna. Gå på linorna tills du kommer till en svamp som ligger nära ett nytt klätternät. hoppa upp med hoppsvampen där, och gå till nästa platta. Kom ihåg, gå fort av när den stannat... Sen kommer du till ett ställe du kan gå upp igen. Med A-knappen, om du inte minns det. sen borde du kunna Hitta själv.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...