Hoppa till innehåll

"unable To Connect To Battle.net"


Median
 Dela

Rekommendera inlägg

Hej alla!

Eftersom jag tappade bort min cd-key till The Frozen Throne så drog jag till game och köpte ett nytt exemplar..

Och eftersom min skiva till Warcraft III var borta (._.) så laddade jag ner spelet och installerade.. (Inte olagligt, eftersom jag äger spelet i fråga).

 

Sen installerade jag TFT med Cd-key etc. och provade gå in på Battle.net, men då kommer denna fruktansvärda error upp "Unable to connect to battle.net"! Och jag har kollat mitt internet etc, allting funkar. Och uppdaterat, installerat om. Men inget funkar! Vad kan vara fel!?

 

Jag köpte ett begagnat exemplar.. Eller inte jag, men gubben i affären sa att dom hade ett begagnat exemplar så han gick och tog det istället. Men det kan väl inte vara ett nyckel problem? Eftersom då borde väl ett annat meddelande komma upp? Som t.ex. "Unvalid cd-key"?

 

Har kvar kvittot och allt, så det vore väl inga problem att gå tillbaka till GAME och kräva pengarna tillbaka pengarna om problemet kvarstår?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Men för att göra det måste man komma in på själva Battle.net för att logga in! xD

 

Men bytte till en annan gateway (Område alltså) och provade. Och.. Det funkade! Det verkar som europa servrarna är nere eller så har min ip blivit tillfälligt bannat eftersom.. Förut, då provade jag en keygen på TFT och det funkade inte. Senare hörde jag att man kan bli temporärt bannad för att använda en konstgjort cd-key. Så.. Får pröva senare.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

..... Men då borde man inte få lämna in Begagnade online spel. Seriöst. Aja.. Kostade bara 9kr för mig, 49kr - 40kr pga. Game kort.

Jag har aldrig fått lämna in mina onlinespel, iallafall inte dem med en nyckel. Nyckeln kan va spärrad också för att ha åtkomst till Battle.Net!
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...