Hoppa till innehåll

sharkman

Medlem
  • Antal innehåll

    32
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

sharkman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. mina föräldrar skilde sig när jag var typ 1 år. men jag är lyckligt lottad eftersom dom är väldigt goda vänner och jag är hos den ena ibland och den andra då och då:) B) :gitarr:
  2. Jag har ett: lägg frysta ärtor i en mugg. häll i vatten och mycket salt. om ni har nån serveringsbricka av plåt elr så så sätt muggen på den. sätt sedan brickan med muggen under nåns säng. efter ett tag börjar ärtorna hoppa ner på brickan vilket åstadkommer ett väldigt störande ljud. jobbigt att vakna till!! mina päron fick flipp när jag gjorde det :gitarr: ;|
  3. sharkman

    Ikariam

    hur går man med i en allians??? började nyss :gitarr: :kung:
  4. ok... sorry glömde det :D
  5. om man typ e naken då är det ju suddigt framför dom mer intima delarna... :D finns det någon kod för att få bort det??? :gitarr:
  6. det vet inte jag heller... :gitarr:
  7. jag gifte mej med lady grey... ett stort misstag enligt mig... så jag hittade på en lösning! jag slog henne tills hon skrek ´´we are divorced!!!´´(stavning):gitarr: sen gick jag och gifte mej med en annan. mycket kuligare! med henne kunde man göra mer saker... :D
  8. sharkman

    Nytt Grymt Demo Spel

    ehh jag fick virus av det... +23 Spywares...
  9. Oki jag hade ingen tanke på det... Tack!! Nu fick jag auroraticket!
  10. jag har tyvärr reggat mej som nenne98 men det e helt sant frö jag heter det på nästan alla onlinespel jag kör typ som battleon, dragonfable osv men Plz får jag fm:en ändå? Svara snabbt.
  11. sharkman

    Habbo Server

    http://www.nattlir.com/skobba/loader_13.html Jag tror du menar det för man kan inte ha stort H i http. Men själv har jag ett problem. varje gång jag går in på en sån server så står det : Oops can´t connect to habbo hotel... Plz kan nån säga vad det e för fel?
  12. Jag har redan skrivit detta men det var inte på pokemontråden... Ok Jag har pokemon firered på tyska vet nån vad man ska skriva då för att få mystery gift???? Jag har redan testat att skriva link zusammen mit alle men det är inte det man ska skriva... Men snälla säg bara inte dumma saker utan vad man verkligen ska skriva för på den andra tråden sa någon smart kille Testa och skriva Link Together With all!!! (Jag menar smart på ironiskt sätt) :gitarr: Asså jag diggar dom här smilisarna :kung: :medieval: :bah: Men PLZ svara snabbt :)
  13. Verkligen superschyst... :meddum: :bah:
×
  • Skapa ny...