Hoppa till innehåll

Spökhistorier


MilliamFh
 Dela

Rekommendera inlägg

Hatar folk som ger sånna svar. Aja här är en.

 

I "Sätt in din egen stad" var det för inte så länge sedan en flicka som hade fått jobb som barnvakt. Hon kom till huset och allt var ok barnen hade gått och lagt sig redan och föräldrarna var påväg därifrån. Hon fick Pappans mobilnummer att ringa och föräldrarna åkte iväg. Flickan satte sig och kollade på tv och efter en stund gick hon för att kolla barnen då såg hon att det fanns en ängelstaty utanför fönstret. Hon blev illa till mods och ringde pappans mobil och undrade om hon kunde lägga en filt över änglastatyn eftersom det inte fanns några gardiner. Då sa pappan snabbt: Ta barnen och spring därifrån vi har ingen änglastaty.

 

Nästa dag var barnen och flickan döda och man hittade inga spår av någon änglastaty.

 

Där har du en^^ Hoppas det hjälper.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst wAcko

det var en kille som hade en gnome rogue i level 70. en dag så hade blizzard bannat hans account för han stod på taket av ironforge!!!!!!!!!!!1111 one million one hundred thousand and one hundred and eleven

 

 

SPPOOOHHHKKYKYKYYYYY!!!! pheEAAAR MEEE H

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Här är en läskig historia som jag har komit på sjelv

 

Det var en tjej som hette Zara HON VAR 18 år .Hon hade en mamma som hette Lena och en losas pappa som hette Pär.

Lena och pär var ny gifta dom gifte sej ungefär för en vecka sedan. Zara har alltid tyckt att det är något konstigt med pä. Varge gong hon träffar hans blick blir hon stel och kall av rädsla.

 

LOV

 

Zara skulle snart sluta skolan men först skulle hon ha lov. Pär och Lena var inte hemma uttan dom var i Frankrike och dom skulle komma hem i dag.

Medans dom var i Frankrige så sovde Zara över hoss en kompis. När hon skulle gå hemm var kl.1 på natten. Hon kunde inte gå hem för det var förlångt och mörkt så hon tog tunellbanan. hon gick in i en av vangnarna och det var tomt.

Det var sent så hon bestämde sej för att sova effter 2 minuter vaknade hon av att någon kom och satte sej bredvid henne. Han som satte sej var helt blek i ansiktet

- Jag hetter Ben sa han sen berättade han att det var en man som skulle som gifte sej med en kvinna som var mycket snäll men manen hade inte berättat att han far mördare så han skulle bara mörda kvinnan uttan orsak.

- Men farför berättar du det här för mej ska du inte varna kvinnan ? sa Zara

- Jag varnar kvinnarns BARN!!!!!!! viskade han i Zaras öra. hon ville inte tro det hon sprang allt vad hon kunde ända hem till sej. Hon såg at lampan var tänd. Hon sprang upp i huset och skrek MAMMA MEN DET VAR FÖRSENT HON LÅG I TRAPAN MED BLOD I HUVEDET !!!!

 

HON VAR DÖD

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...