Hoppa till innehåll

Fuska.se Söker Skribenter


admin
 Dela

Rekommendera inlägg

Fuska.se har stora planer på att utveckla sidan och behöver därför fler skribenter. Som skribent får du tillgång till Fuska.se's administrations sidor där du lägger in fusk. Dessa fusk publiceras på fuska.se's sidor. Du behöver inte ha några som helst kunskaper mer än att surfa för att bli skribent då du fyller i rutor när du lägger in fusken. Det finns guider inne på "admin" sidan där det står hur du skall göra osv.

 

Det är viktigt att du är duktig på Svenska men även Engelska då du får jobba mycket med att översätta fusk.

 

Om du bestämmer dig att gå med som skribent så är det viktigt att du även fullföljer ditt jobb. DVS att du är aktiv och rätt ofta lägger in några/något fusk. Visst är man inte hemma så kan man ju inte lägga in fusk men iaf att man gör det när man kan det. Första veckan så skall man lägga in 10 fusk, detta för att vi ska kunna bestämma om du får vara kvar som skribent eller inte.

 

Skribenter som får vara kvar kommer att tilldelas en [email protected] mail adress som man kan kolla på våran webbmail eller som man kan använda i sitt e-post program.

 

Är du intresserad av att hjälpa till? Skicka ett email till [email protected] med ditt namn, telefonnummer, födelsedag, stad, e-post och en eventuell bild på dig.

 

OBS! Att du får inte någon lön utan det arbete du gör är ideellt.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 69
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

(KazeN^ @ 30/05-2004 13:10:50)

Du skall göra det första veckan bara.. Sedan ca 10st minst per månad.

10st per månad? det kommer ju inte finnas några fusk kvar sedan ju.. hur ska man då kunna fortsätta?

Det är inte alls mycket. Det massvis med spel hela tiden och dessutom så finns det VÄLDIGT många spel som fuska inte har några fusk till eftersom det finns så många spel.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...